Ny vecka, nya utmaningar

2 zumba Gold pass idag sen zumba fitness på tisdag men ingen Strong by zumba på torsdag, jag jobbar kväll. Inga nya utmaningar….. eller ja vi ska på föräldrautbildning i autism på torsdag. Fast det ser jag väl inte som en utmaning direkt, det ska bli roligt och intressant bara. Jag hoppas vi kan få många tips i vardagen där.

Jag var jätte trött efter jobbet igår, vi var ju även på Aqua zumba jag och Kattis på eftermiddagen. Jag sov 2 timmar efter att jag kom hem! Även om det var en lite lugnare helg så tar det på krafterna. Fan man börjar bli gammal!

Snö och snö och snö…. blir galen på all snö!!! Ni kommer det tung blöt snö, igår hade vi takras på altanen så snön går över räcket och då är det så jävla tungt och packat när det rasat från taket. Det snöar nu med fast bara en lätt snö. Men nu får det räcka, det har snöat i två veckor snart!!!!! Enligt klart.se så kommer det att vara snöblandat regn idag, ser ut att stämma, inget imorgon men på onsdag blir det snö igen men sen kommer solen och enligt dom så ska det vara snöfritt resten av månaden!! Och det tror jag gärna på!

Rellu har ju börjat hålla Aqua zumba här i Happis, vi var och plaskade igår igen, det är riktigt roligt! Och bara från förra gången så känns det att man börjar få lite kläm på det 🙂 Så det ska bli roligt att få göra detta nu under våren.

Danne steg upp vid 07 och grinig som bara den. Försökte berätta en sak till honom och han började genast snäsa så jag avslutade den diskussionen rätt fort! Usch vad trist sånt är. Nå nu sover han på soffan så hoppas han är lite gladare när han stiger upp! Nä fan nu ringer hans klocka…. hoppas han stänger av den och somnar om, orkar inte med sura människor på morgonen direkt!

Ja ja nu ska jag dricka shaken i vanlig ordning och glotta av dagens händelser på facebook!

Be safe out there

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: