Attans sabla snö!!!!!

Alltså förre helgen kom det garanterat 30 cm snö, sen var det lugnt några dagar. Det har små snöat under veckan. Igår började det vräka ner!!!! Det var snöstorm på kvällen. I morse när vi steg upp var det snökaos! Och mer har de lovat under helgen och vi jobbar 😦 Nästa vecka har de lovat plus grader, fatta vilket slask det kommer att bli! Bara och gräva fram gummisaapat!!

 

Alltså det räcker tycker ju jag!!!!

Körde mitt Strong pass igår, det gick kanon, men jag hade lite tungt med andningen, glömde sparya mig innan. Så det blev en liten läxa, försökte hinna i en recharge men då är man så andfådd så det hjälper inte så mycket. Men det gick bra, jag har otroligt duktiga deltagare som verkligen ger järnet!!!! Petra har oå börjat på SbZ, det var hennes andra gång, hon kämpar men ger inte upp, det är tufft mellan varven men hon ficar det så bra så jäkla bra!!!! Mäh nu kom jag på det, vi glömde återigen fota jag och Rellu, det hade varit roligt med en STRONG bild oxå 🙂

Nu ska jag in på fb en sväng, dricka shaken i vanlig ordning, sen fixa frillan, och jobbet kallar mig kl 11. Vi har alltså jobb hela helgen :/

20190315_0837022897210724381632047.jpg

Morgon mys i snökaoset, de kan njuta de 3 ❤

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: