Det var en låååång dag

Gårdagens jobb blev lite längre än vad jag trodde den skulle vara. Tur att jag hann ta lunch iallafall. Jag började ju 07, utbildning mellan 09 och 11, säkerhets utbildning, den var faktiskt riktigt bra och nyttig. Sen var vi och lunchade jag och Helena. Tillbaka på jobbet och göra lite hemma dag, kl 15-16 hade vi föräldra träff, 16-17 p-möte. Så det blev en timmes extra tid där.

Alicia och Dennis kom och hälsade på, det är några dagar sedan jag sett henne nu igen. Till helgen jobbar jag men helgen efter det så kanske vi kan fara och grilla nånstans tänkte vi. Så får se vi får planera då.

Idag bär det av till Kalix igen och detta ska vi nu hålla på med idag, och tre torsdagar framåt….. jag är så less på dessa resor!!!! Det är inte långt men det tar på krafterna att åka fram och tillbaka, det tar så mycket av dagen. Nå det är rätt viktiga saker så vi kör på!

Ja ja nu ska jag dricka shaken, kolla om fb har fått liv igen, den krånglade som tusan igår, sen göra mig i ordning och sen bör det iväg.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: