Men fyyy

Alltså kände igår kväll när jag kom hem från jobbet att nu jävlar blir det kallt. Det var minus 14 grader på kvällen. Stiger upp i morse och det är minus 23!!! Nä nu får detta räcka, jag är så jäkla trött på det här nu. Är det inte snöstorm så är det kallt som fan 😦

Idag har jag stigit upp klockan 05! Japp jag satte klockan att ringa då. Jag börjar jobba 07 och jag vill hinna dricka mitt kaffe, läsa Aftonbladet och blogga innan jobbet. Det är ju mina morgon rutiner. Jag satte på väckning en dag förra veckan då jag oxå skulle börja 07 men orkade inte stiga upp då. Men nu gjorde jag det och det känns riktigt skönt. Nå en del i det att jag faktiskt klev upp var för att jag anade att det skulle bli kallt och jag vill hinna ha bilen i fricko ett par timmar ialf när det är så här jävla kallt! Det är riktigt vackert ute just nu. Solen skymtar mellan träden.

 

Den här teknik nörden har börjat titta på nu mobil, japp Samsungs nya har ju kommit ut S10, den dyraste av dom kostar ju endast 17000!!! Alltså horribelt för en mobil!!! Jag tycker att det jag gett för S9, var så att det sved i skinkorna i veckor efteråt, den kostade 9000 tror jag! Nå vi får se och avvakta ett tag, tar inte den ännu iallafall Kanske mot sommaren isåfall OCH INTE den dyraste, aldrig i hela livet!!! Utan då blir det en i den prisklassen som jag brukar betala. Och har jag sagt mot sommaren så har jag bestämt mig, det brukar bli så. Sen brukar det ju komma med någon rolig pryl med mobilen. Det är lite olika beroende på var man köper dom så det ska jag oxå hålla ögonen öppna för. Jag vill ju ha Samsungs smart watch men den lär aldrig komma med! Kollar priserna på S10+ och med 512 GB lagring, den ligger nu på 13400 ca….. usch men den är på väg ner redan så till sommaren är den betydligt billigare. Får se hur den nya Fold kommer att se ut och fungera, den är inte släppt än.

Nä nu ska jag blanda shaken, väcka Savannah, hennes mobil gapar där, backa mina grejor. Blaska av ansiktet och borsta tänderna, jobbet börja närma sig. Då hinner jag in på fb en sväng oxå innan jag ska iväg.

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: