Vilken går dag

Alltså vilken gårdag jag hade, det var zumba för hela slanten. Jag startade redan på morgonen kl 08.30 med Zumba Kids på Marielundsskolan. Det var en invigning av projektet Rörelse och aktiva skoltransporter. Tänk vad bra, vilket initiativ och att verkligen göra något av det. Jätte många barn och härliga lärare, de sjöngs innan med Emma Medström, så bra ordnat. Jag är verkligen tacksam över att få ha varit med och deltagit i något som jag själv tycker är så viktigt.

Lite från dagen

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lite från dagen ❤


Jag hade väldigt enkla låtar för att vi skulle vara ute, det är svårt att dansa i mycket kläder, det är inte bra att bli alldelens för svettig heller. De ska ju fortsätta vara ute och det är ändå vinter. Tack Marielundsskolan för att jag fick komma ❤

Sedan var det dags för pass 2. Klockan 15.00 infann jag mig på nytt på Marielundsskolan men denna gång  var det dags för Zumba Gold med Haparanda kommuns köks och städ personal. Så roligt. Tänk vilken satsning från kommunens sida, jätte bra tycker jag.

Klockan 18.30, pass 3 ytterligare ett Gold pass men denna gång med mitt underbara gäng på Aspen hyllan. Vi har så jätte roligt, det är en underbar stämning i gruppen. Jag verkligen älskar det 🙂 Vi skrattade som tusan, flera i gänget hade beställt t shirtar, likadana blåa och de stod alla på rad längst fram, riktiga front row divas. Nina R höll igång dem, det såg så härligt ut ❤ Jag har bra drag hjälp av både Nina, Päivi, syrran, Ann-Sofi, ja de som varit med ett tag. Det är så härligt att de är så säkra så de törs utmärka sig lite. Ja Nina har ju inga problem med det och är en mycket van och super duktig instruktör själv 😀 men de andra, de har oxå börjat kliva fram, så bra.

Nina passade på att filma lite grann 🙂 Hahaaaa vad jag gapar, stäng munnen människa!!! 😀

Alla pass gick kanon igår, så nöjd själv, tror jag hade en tabbe på kvälls passet…. ett par med kommunens folk, kids passet var felfritt. Så det kändes skönt att gå och lägga sig igår och tänka tillbaka på dagen 🙂

Annars blev det inte så mycket annat gjort igår, lite tömma maskiner och fylla dem igen, ut med hundar, utfodra djur, lunch med Petra, vila mellan varven, lite mat och sen zumba för hela slanten.

Det har äntligen slutat snöa, det har ju fan kommit hur mycket som helst de senaste dagarna!! I lördags var det snöstorm :/ söndag snöade det ännu men igår, inget och idag när jag stiger upp så är det full sol och minus 12 grader. Men men man ska inte glädjas allt för länge, såg att mer snö är att vänta :#

Idag blir det jobb och ända fram till 21 ikväll så ingen zumba för min del. Men det blir rätt skönt att vila benen idag. På torsdag kör vi igen! Men då blir det Strong by Zumba. Jag är inne i sånt flow när det gäller det så ett tag tänkte jag att fan tänk om jag bara skulle köra det, ja och Gold! Så bra kändes det. Så ni som inte provat än, KOM och PROVA!!!!

Nu in på fb, dricka shaken och sen är det bara att börja tömma maskiner, lasta maskiner, föra tvätt, fixa håret och sen iväg till jobbet!

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Mar 12, 2019 @ 10:35:39

  Tack för glädjen ❤️ och vad fint du skriver om oss 🙏💃 Jag är så glad och tacksam att jag får dansa med dig och er ❤️
  Du är duktig och uppskattad, fortsätt med det ditt hjärta brinner för!! Kram vännen, ha en bra dag 😍

  Svara

 2. pian
  Mar 13, 2019 @ 09:19:16

  Tack för dom fina orden Anna……vi har ju så jäkla kul på zumban, Nina är ju bara för härlig, det blir många skratt:)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: