Aqua Zumba

Idag ska vi göra nått riktigt roligt, Rellu ska hålla det första passet Aqua Zumba ever i Haparanda!!! Häftigt!! Det ska bli jätte roligt att vara med, jag har själv heller aldrig provat det. Men jag ser ju ut som SvampBob i min badmössa, jag måste ju ha en kan inte blöta ner dreadsen i en bassäng!! Jag har ju ännu inte helt egna och de kommer bli alldeles för tunga för att hållas där de ska. Det sliter redan nu på mina egna, de tunnaste, så it’s a no for me. Men tur att jag har sån sexig badmössa.

badmössa

Jag har en likadan fast gul!!! Ni förstår jag ser ut som SvmpBob alltså!!!! Jag får försöka göra den lite finare med nått band eller nått???!!!! Om nu Rellu tänker fortsätta med Aqua Zumba så får jag beställa mig en badmössa från Dreadshop 🙂

Vi var hos Alicia igår som fyllde 3 år, det var massor med go fika förstås, åt två små tårtbitar och en muffins, men resten gav jag fan i. Hann inte fota något för hon står ju inte still hur länge som helst. Hon hade fullt upp med allt hon hade fått och med Savanna som var där, inte våran Savannah med Therese L:s flicka. Alicia kör med henne rejält 🙂 Men hon är snäll och finner sig i det.

Övade mina koreosar, jag ska ju köra ett kids pass imorgon på morgonen, sen två Gold pass lite senare så det blir till att köra igenom lite granna här hemma idag!

Nä nu ska jag in på fb, kolla lite snabbt och sen göra mig i ordning. Rellu och jag ska ju iväg och förbereda för dagens pass 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: