Jag har sovit lite!

Alltså vad jag har sovit, jag har haft världens mest knasiga dröm. Jag drömde att vi var på fest nånstans på någon strand pub jag och Pian, alla var jätte fulla. Jag vet att jag tyckte att allt var så tjorvigt, jag ville hem men Pian hängde upp och ner i taket 🙂 Hon hade jätte fina ljusgula byxor på sig. Jag vet att jag har drömt i massor och sovit hårt men det enda jag minns är det. Vad jag vet så har jag vaknat en gång i natt. Fast när jag kollar klockan så har jag tydligen sovit oroligt fram till morgonen, de sista två timmarna har jag tydligen sovit sammanhängande. Jag vaknade 08.30, det hände inte ofta.

Det är så skönt att vara ledig, en dag har gått men jag har ännu idag och imorgon kvar. Så underbart härligt!!! Jag känner att jag behöver det just nu. Det säger Danne oxå, han är trött och behöver få vara ledig. Han sa att på första gången på länge så känner har att nu behöver han få vara ledig. Hans axel tjorvar hela tiden och han har svårt att sova. Nu i natt har han oxå gått upp på soffan säkert för att inte störa mig men jag kanske oxå har snarkat, jag vet att jag kan snarka när jag ligger på rygg och jag vaknade en gång av att jag låg på rygg med händerna runt min egen hals! 😀 😀

Vi köpte en baslåda till Rasmus igår, det är en viktig pryl i en epa, alla har en baslåda! Det var det första han tittade på när han kollade på epor, finns det baslåda i den. 🙂 Ni har han en redig en! Vi hade turen att Mange ville sälja sin med slutsteg så man slapp beställa. Sen är det en stooor sak som synes och vi fick ett super pris av Mange så tack för det 🙂

20190308_1251476756270129828739488.jpg

Fy faaaan vad det har snöat här, det har säkert kommit en 30-40 cm sen igår och det snöar än! Som tur var är det lätt snö, den är som pulver men den ska ju bort hur som haver. Plogbilarna har naturligtvis gått sen igår kväll. Men innan de började köra var det hemskt att försöka ta sig fram med bil. Tur att jag och Rasmus tog passaten igår, det hade aldrig gått med polon, den är för lätt. Passaten har ju 4 hjuls drift oxå så den plogade sig lätt genom snömassorna igår. Danne körde med snöslungan i några timmar igår kväll så det betalade ju sig i natt. Men tur att vi har den, det hade varit en mardröm utan. Jag får väl gå och försöka skotta plogkarmen som traktorerna dragit upp i natt så han har lite lättare iallafall och får vila den nu idag.

20190309_0828061504918740363324684.jpg

Ser ni grannes plogkarm, den är säkert minst nästan 1 meter hög!!!! Och detta som finns på bilarna…. det har kommit i natt. Danne slungade ju allt sent igår kväll!!

20190309_082832859971050025281098.jpg

Idag blir det kalas, Alicia fyller 3 år, lilla söta fiiiina gumman ❤ det ska bli så kul. De ville inte ha några leksaker till henne så jag köpte en sångbok med musik och texter till så att man kan sjunga med henne. Hon gillar att sjunga. Hon sa ju till mig fammo ”sung bockar Bruse” den hade jag aldrig hört (sagan har man ju hört men en sång??) så det var bara till att ska upp den på youtube och javisst den kunde hon Alicia så nu kan fammo oxå den 🙂

Och nu kan ni oxå den 🙂

Nu ska jag börja jobba lite med min firma Annas Dance & Enjoy, det gör jag ju faktiskt när jag letar koreografier, hämtar musik, för över till plattan, skriver koreografier, det tar oxå sin tid det. Imorgon blir det bokföring 🙂

Så här mysigt har Danne med Larry Larry ligger ofta med Danne på han axel han har ont, Danne säger att det är skönt för det värmer och värken lättar

20190309_0931094433682523712894715.jpg

Be safe out there

 

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Mar 09, 2019 @ 10:57:26

  Ha en underbar dag 😍

  Svara

 2. pian
  Mar 11, 2019 @ 08:18:51

  hahaha, hängde upp och ner i taket……jag har ju en gång i världen haft gula byxor som jag tyckte var skitsnygga……:)

  Svara

  • Anna
   Mar 11, 2019 @ 10:25:09

   Hhaa jo o du vägrade komma ner 😂😂😂 kanske var det nått undermedvetet som kopplade din gula byxor till mig 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: