Ett FLOW

Jag är verkligen inne i ett Strong by Zumba flow!! Jag tycker det är så jäkla kul, jag njuter riktigt när jag kör. Deltagarna har ökat så pass så jag känner att det är idé att ha kvar passet, igår var vi 6 (2 kom oanmälda) och ändå var 4 utav de som brukar gå borta. Det är så härligt när det bara är att köra på! Sen är det roligt när det sakta men säkert ökar på deltagar fronten. Men jag får kämpa för varje deltagare, jag kör mycket reklam, jag skriver mycket, jag puschar och sporrar, pratar och sätter filmer inför varje pass!! Jag försöker hitta övningar för varje deltagare, jag vet ju nu vilka som kommer så jag tänker alltid på varenda en att, får se den här kan inte göra det där så får jag hitta något som passar. Jag skickar små filmsnuttar till dem så de kan titta och kanske öva hemma, jag påminner på passet ”kom ihåg knäet, akta tån, gå inte ner när du har ont osv. De som har gått länge kör jag lite extra på, gapar lite och vrålar, de här orkar vi, hur många har vi kvar Heleeeena!!!?? Jag går ner på golvet, jag kör med dem, jag försöker hålla passet levande hela tiden. Men jag gör det för att jag tycker det är ett så bra pass, det har verkligen allt, musiken är så annorlunda. Man hittar inte den någon annanstans, den är special producerad för Zumba, just nu är det Steve Aoki. Du märker att de först gjort rörelserna sen lagt musiken efter det. Du hör rörelsen i musiken. Igår när vi stod och väntade på att få komma igång så började flera att automatiskt göra rörelserna efter musiken. Efter passet fick jag denna av Petra som var första gången på Strong.

158d4c65de8f4ec1b3f9459d43234335---minute-workout-rambo-film(1)3700258258851137777.jpg

Men det var bra kämpat Petra! Såg att det var tufft, men du gav inte upp!

Idag är jag ledig så skööönt. Alicia fyller år, hon blir ju 3år nu lilla <3, på lördag är det kalas för henne. På söndag gör jag lite bokföring.  Så jag vet vad jag har att göra ändå 🙂

Nu kom Petra och Ronja så vi ska umgås lite… Ronja är ju en av valparna från första kullen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: