Uppe med tuppen!

Uiii var uppe redan kl 05, vaknade efter 03.30 för att Danne snarkade, vred och vände mig, satte öronproppar, men han snarkade igenom. Jag ids inte hålla på att ruska i honom hur mycket som helst heller. Han har ont i sin axel och sover dåligt som det är. Så strax innan 05 steg jag upp. Nå det är rätt skönt att hinna sitta och läsa tidningen, blogga och göra mitt innan jag ska till jobbet. Jag börjar jobba kl 07 idag. Jag har varit ut med hundarna, gjort eld i brasan, så nu myser Gudrun, Dessie och Roffe där framför. Gudrun har ju börjat sova i hundsängarna och Nu får hon inte plats, Roffe ligger i en och Dessie i den andra, Jag har fixat en egen till henne men den verkar inte duga. Får se då om hon börjar gå dit.

Efter jobbet blir det nog nte att göra så mycket, tänkte dammsuga när jag kommer hem iallafall… laga mat och sen ta det lugnt. Håller ju på med nästa veckas koreografi till Gold, jobbar väl lite med den och sen lite med fitness koreografin. Tänkte börja titta på nästa block till Strong oxå. Sen börjar det närma sig att titta på kidsen koreografier…..

Ja ja nu tänkte jag hinna in på fb en sväng oxå. Dricker shaken hemma redan eller tar jag med den…. den är som god att dricka på jobbet oxå så behöver jag inte äta så snabbt. Jag hade gått ner nästen 1 kg sen jag vägde mig sist, skönt, mitt vägra godis börjar ge resultat. Jag äter nått fika, som nu semlor men inte i överdrift. Jag äter inget godis eller chips. Då tar jag nötter, hallon och sockerfria protein puddingar eller om jag vill festa till det en protein bar, Barbells är så jäkla goda. Dessa är mina favvosar

Så ser mitt fredags mys ut, en propudd, hallon, en protein bar och Loka. Cashew nötter ibland fast nu för tiden oftast efter Strong på torsdagar. Nu fixa frillan och sen hopp i kläderna, jobbet kallar. Det är varmare idag, bara minus 9.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: