Kan bara säga wow

Gårdagens pass gick kanon, nått litet stegfel och sen har scenen en liten kant på mitten (den är delad) som man ibland fastnar i med kanten av skon i och det gör att det blir lite konstigt ibland. Jag brukar försöka passa mig för den men jag vet att jag igen stötte i den i nått tillfälle igår Och sen i den förbannade bachatan så vet jag att det blev nått kokkobang i refrengen, Måste kolla vad jag gjorde, jag började med fel ben vet jag på nått ställe där. Nå får titta på det idag och memorera det. Men vad som är bra med just såna grejer är att man tittar lite extra på det och felet kommer man håg och då vet man vad som är rätt 😀 😀

Danne har hållit på med Rasmus epa igår, jag vet inte hur länge han var där ute men jag tror jag hade hunnit somna oxå innan han kom in. Jag var så trött. Det blir ju inte mycket ta det lugnt för min del.

I helg blir det bla att förbereda för Zumba Gold på måndag, två nya låtar ska in. Jag har hittat till kvällsgruppen, men den måste göras om lite. Sen vet jag inte vilken det blir till kommunens folk, jag ska fundera på det. I den gruppen har jag fördelen att ingen har gått på zumba med mig, jo en tjej men det är nog två år sen hon varit på Gold. Så där har jag ett stort utbud att välja på bland de låtar jag redan haft och älskat, så det behöver inte vara en ny koreo där. Så det tål att funderas på, tar jag samma koreo som till kvällsgruppen, då kanske den behövs förenklas lite till eftersom de är helt nybakade zumbisar.

Vi har haft kallt som fan i tornedalen, hela norrbotten tror jag de sista dagarna. Här en kväll var det minus 23 igen!!! Fy tusan, nog för att man visste att de varmgrader som var inte kommer att hålla sig, det är för tidigt men man kunde ju alltid hoppas. Igår morse var det minus 20 när jag steg upp. usch! Men det steg sedan tio grader på dagen men det är nordliga vindar så det är ändå kallt som fan! Idag steg jag upp 07 och det var minus 17.

Idag blir det jobb mellan 13-22, så ingen zumba idag, sen två dagturer på det och efter det ledig helg, så skönt!!!!

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: