Glor på videon

Jag har suttit flera timmar igår kväll och glottat på dreads videon. Vad jag tänkt är att till sommaren tar jag ut mina fake dreads, då är mina egna så pass långa så det går att få fast dom. När man har dreads så växer håret otroligt fort, på 6 månader ca 10 cm har mina vuxit iallafall. Men det är ju ett litet jobb att ha dreads iallafall om man heter Anna Svelin! Jag hatar dreads som är dåligt skötta och ser klumpiga och fula ut eller har en massa löst hår som sticker ut överallt. Men det är en smak sak, andra vill ha det just så. Läste nånstans att man på Jamaica säger att själen bor i dina dreads, så kanske det är 🙂

Nåväl anledningen att jag glottat på videos är för att jag vill ha tips om hur man lättast sköter ”lagar” underhåller sina egna, för det kräver en hel del annars börjar de gå av. När vi gjorde mina så var det inte meningen att jag skulle göra ”egna” men mina fingrar började snurra och böka runt och helt plötsligt så hade jag startat dread processen på varenda en. Så så lät jag det vara fara på. Men det har ju resulterat i att en del är jätte tunna, det gör ju inget i sig men de går av så lätt om de är så tunna. Sen går det inte att fylla ut dom hur som haver skorna skaver för de orkar inte bära upp en utfyllnad och går av då med. Det har redan hänt en gång nu. Men jag lagade den och bäddade in den i en fake dread. Så nu får den vila lite. Men jag hittade flera bra tips på nätet som jag tänkte börja med när jag bara har eget hår. Sen ska jag beställa lite kanekalon (fake löst) hår som jag ska lite baka in i de som är tunnast, två färger tänkte jag ta. Mörkbrunt som är min egen hårfärg men sen oxå grått, det är ju oxå numer min egen hårfärg 😀 😀 De tunna i nacken fixar jag det är ju bara att låta det växa lite där var jag rakar så har jag mer hår att tillgå men det är pannluggen som är tunn. Men där får jag helt enkelt kanske då fylla ut lite då. Jag hittade en skit bra metod, interlocking kan tro det funkar bra när de är tunna och sen virknål på det. Nå vi får se hur jag gör. Men från och med nu så tänkte jag entlediga Åsa från sitt uppdrag att fixa mina dreads, nu börjar jag ta hand om dem själv. Till sommaren behöver jag ju inte proffs att sätta in fake, men jag kanske behöver hjälp då och då och se till att allt är ok med dom. Men det blir nog bra tror jag.

Jag har jobbat i helgen, det var faktiskt riktigt trevligt. Vi hann med lite av varje. Zumba idag på Aspen hyllan, kommunens folk ville ha Sportlov 🙂 Så jag har tittat på lite nya låtar. Det är snart dags att börja byta ut låtar på Gold och jag har hittat flera som jag vill ta in. Sen hittade jag en skit bra till fitness zumba, en Claudiu Gutu koreo förstås. Jag gillar dom, de är enkla, de är snygga och han väljer så bra musik!

Rasmus ska jobba hela sportlovet, han vill tjäna pengar. Det är ju jätte bra så han har bensin pengar till epan. Vi har inte råd att hålla på tanka stup i kvarten till honom, det får han nog fixa till största delen själv.

Ja ja nu min shake, in på fb en sväng och sen starta dagen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: