Omplacering

En av valparna från sista kulle har blivit omplacerad igår. Vi har haft kontakt med den gamla ägaren hela tiden. Vi hjälpte att hitta den nya ägaren. En kille som ville ha en av valparna redan då men det blev ingen kvar till honom. Han bodde i samma stad som dom. Så det gick smidigt. Vi har mycket kontakt med varann nu med den nya ägaren oxå. Jag har sagt åt honom att funkar det inte hos honom så får hon komma hem, lugna ner sig några månader och sen placerar jag henne. Det brukar ju vara lättare att hantera något om man vet att man har stöd.

Idag åker vi till Kalix med Savannah, hon har läkarbesök. Så vi stannar väl och käkar i Sangis som vi brukar. Sen blir det direkt hem och öva på Strong passet. Jag är i sån uppsving nu så jag ser riktigt fram emot varje pass! Det är ju så jäkla kul!

Oooooh jag var och shoppade på Fancy & Fab, Sussus nya butik igår. Vi hade en lite privat provsession med henne efter stängningsdags. Jag hittade så mycket fina kläder, köpte 3 toppar och två par byxor, sååå snyggt. Det kommer att bli min nya favvo affär 🙂

De två leopard topparna är i ett lite tunnare tyg. Den röda ska jag ha på galan ihop med de svarta byxorna som är vaxade. så snyggt!!!! Dom blåa brallorna var oxå hur läckra som helst och den blå toppen oxå. Allt ska sedan bli vardags kläder, nu ska jag börja klä mig snyggt, inte som jag alltid sett ut som en trasa!!!!

Epan kom igår, ett repobjekt men det får bli Rasmus och pappas grej ihop det. Jag har lovat dammsuga den till honom idag så ha får börja med klädseln när han kommer hem. Sen är det ju lite svetsa på den så det får vi be Tomas om hjälp med sen. Inget som nu påverkar besiktningen men det måste ändå göras sen. Jag har en lycklig son iallafall 🙂

20190227_1645421286541183748507467.jpg

Jaja nu ska jag vidare i dagen, det bär strax iväg till Kalix 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: