Epan!

Rasmus får sin Epa idag, ett litet repobjekt, en del att göra, lite kex i skärmkanter men alla balkar och sånt är behandlade och i bra skick. Det är lite göra på den men nog blir den bra när de fixat lite med den. Det är ju ingen 50 000 kronors epa så det är inte att vänta super epa heller. Men jag skulle aldrig betala så mycket för en epa, det har jag sagt från början, max 20! Jag tycker inte att det är värt, de kör den inte så länge och man får ju betydligt mycket bättre och nyare bil för pengarna. Sen vet jag att den inte skulle tas så väl hand om heller, jag vet ju hur det var med moppen och den var en bra dyr nästan ny moppe när vi köpte den. När han blev förbannad så gick det ut över moppen. Inte att han körde sönder den men behandlade inte den speciellt ömt just då! Och det lär bli likadant med epan. Vi var tvungen att sätt lås på moppen några gånger under förra sommaren. Han fick inte den förrän han började bete sig igen och be om ursäkt för sitt beteende. Vi får hoppas att han vuxit till sig litegrann under året!

Passet igår gick rätt bra, tappade helt fokus en gång och gjorde singlar på ett ställe istället dör ”dubbel” men vi rörde oss hela tiden. Helt plötsligt var mina tankar på ett helt annat ställe 🙂 sen var det någon mindre miss här och där. Behöver lite vila i hjärnan känner jag. Jag har kört på i hård takt sen jul, mina uppehåll där jag jobbar har inte blivit för jag har bytt pass o så, jobbat dag istället för kväll. Sen nu när jag startade jag ju upp två Gold klasser så det känns att nu behöver jag liiiite andas 🙂 Så nu nästa vecka är det inget med kommunens folk för de vill ha sportlov och sen har jag inte fitness passet på tisdag heller för jag jobbar, så där kom pausen precis lagomt. Jag har ändå ca 45 dans koreos plus 1 timme Strong som ska rymmas i huvudet, liiite kämpigt med en som har dåligt minne 😀

Idag ska jag ut med Rellu en sväng till badhuset bland annat, vi ska kolla lite hur de har öppet, vad det kostar att hyra per timme där. så nu blir det att fixa frillan Rellu hör av sig strax så vi ska väl iväg om en stund. Hoppas Happis kan får Aqua Zumba oxå, skulle vara hur kul som helst. Ja och sen kommer hon att starta sina pass på BC och det blir Onsdagar, faaaan vad bra! Då krockar vi inte som förra terminen med varann, vi hade ju alla 3, Rollo, jag och hon på Måndagar. Och folk var inte glada över det! Men nu har hon iallafall på Onsdagar 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: