Uiiii faaan!!

Fan vad jag ör less på att tjata på Savannah!!! Hon sätter klockan att ringa på 06.30 men den gapar där om man inte går in och säger åt henne att stänga av och stiga upp. Men jag hinner ju för fan göra alla mina steg på aktivitetsklockan redan på morgonen man får springa fram och tillbaka. Vi körde ett tag med att hon måste komma hem senast 20, senast 21 i duschen och sen i säng. Men nu har hon slarvat sista tiden med det igen så nu är det back to basic! Och blir det inte bättre tar jag mobilen kl 22 så hon får lugn och ro att sova! Vete fan om hon är vaken ännu heller och klockan är snart 07.30. Hon hinner inte fika eller göra sig i ordning snart. Usch vad jag är less på att tjata! Rasmus är mycket bättre på att stiga upp. Han är oftast vaken när jag ”väcker” honom men han vaknar av Savannahs mobil skulle jag tro!

Oh det var så härligt väder här igår, plus 6 grader och sol så jag var ut på prommis med hundarna, det var så härligt. Äntligen lite värme!! Det är ju bara det att jag får gå två svängar om inte Danne kommer med, Larry och Roffe gillar ju inte varann. Det går hur bra som helst att gå ute men om det händer nått, det kommer nån annan hund och det blir tjaffs så lär de här två åka ihop oxå. Så jag riskerar inte att gå ensam med dom.

Idag är blir det Zumba Gold x 2 🙂 först kommunens klockan 15 och sen det vanliga passet kl 18.30. Jag och uppvärmningen har ju inte varit överens alls, så nu har jag dansat den extra mycket under helgen och gjort om lite grann…. alltså förra veckan var halva låten ren improvisation, lite här och där kom jag ihåg men det var helt borta! Jag har ju min pärm men egentligen hjälper den ju inte, jag hinner inte titta och ser inte ända ner 🙂 men jag dansade på! Men jag hatar det!!!!! Nu var det ju bara uppvärmningen och man kan improvisera men iallafall!!! Men idag jävlar ska det gå!!!

Rasmus har inte fått epan än och han väntar och väntar men han håller humöret uppe än men kommer den inte i veckan så lär han börja bli sur!!! Så då får jag messa igen till killen som har den. Han håller på att svetsa flaket och bygger väggen mellan säterna. Sen kommer han med den. Det var ju jätte snällt att han gör det för samma pris 🙂

Ja ja nu ska jag in på fb, dricka morgon shaken, för ungarna till skolan, det blev ju som sagt lite sent här i huset! Sen öva låtarna inför kvällen.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: