2 döda till i droger

Läste en finsk nyhets artikel som snurrade på facebook, jag förstod inte allt men om jag fattade det rätt och det som folk sedan pm:ade mig om var att två ungdomar till dött i droger i Torneå bland annat en ung flicka, bara 14 år, hon hade injicerat amfetamin på en skoltoalett och dog. Där skrivs det att drogerna kommer från Haparanda in i Torneå. Det är för jävligt det här, vi måste alla agera för att få stopp på det!  Det är allvar, det sker i vår stad!

Var på Theos kalas igår, han fyllde 14 år, det var riktigt trevligt att träffa släkten igen, vi har alltid roligt och skrattar mycket när vi är tillsammans.

Dansade igenom alla koreografier igår till måndag, ska köra dom idag igen på eftermiddagen. Men först så kommer Dennis och familjen hit så vi får umgås lite. Hon är så himla söt den lilla ungen! Sen tänkte jag att jag tar hundarna på prommis, det är ju äntligen varmare ute, igår var det tom 5 grader plus. Har inte kollat tempen än, vänta….. 2 grader plus, det blir en fin dag 🙂

Pysslat med tvätten, har ju en hel del efter en vecka, kollar blocket, tradera och alla andra saiter efter baslådor, bilstereo, högtalare och allt annat som Rasmus behöver. Tänkte att om vi köper nu något mindre så får han uppgradera själv när han sommar jobbar. Allt är ju så jävla dyrt!!

Savannahs kompis Donya är här nu. Hon flyttade ju till Stockholm efter jul. Så Savannah har varit på strålande humör, de har varit på disco och sen har hon sovit hos Donya. Jag var och hämtade dom igår och förde dom dit.

Jag känner mig för första gången på länge utvilad och full av energi en helt vanlig dag, en dag utan zumba och ändå känner jag mig full av energi.

Ja ja nu blanda shaken och sen glotta fb sen får jag börja plocka lite här hemma innan Alicia kommer så det inte ser så stökigt ut 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: