Huvudvärk

Alltså blä, jag vaknade i morse med en jäkla huvudvärk, jag hade ont i skallen redan när jag gick och la mig igår. Jag tog en tablett men vaknade sedan mitt i natten med ont i skallen men då orkade jag inte gå upp och hämta nån tablett. I morse när jag steg upp så kokade jag kaffe, surfade runt och försökte dricka kaffe så att huvudvärken skulle försvinna men till slut fick jag ta en treo ändå. Nu så nu känner jag mig helt återställd. Jag är bara orolig att det inte är nån förkylning på gång för det vill jag inte ha! Drack ingefära shot och ska gå och köpa esperitox idag för säkerhets skull!

Slöade bara igår, var knappt ut från huset, idag blir det till att städa lite, lyssna igenom Gold låtarna. Jag har varit så okoncentrerad dom här två första omgångarna. Så nu jälvar är det dags att helt sätta det! Det har varit mycket de sista veckorna igen…. det har jag visst alltid, kanske det är helt normalt att ha det. Det är bara jag som inte fattat än! 🙂

Jag saknar Alicia, jag har inte sett henne på 2 veckor. Och nu vågar de inte komma eftersom Danne haft nån släng av magsjuka. Fast jag tror han bara varit vanligt dålig i magen, han har ju kunnat äta hela dagen igår…. han har inte vare sig spytt eller skitit mer nu. Det var under torsdag kväll…. men det vete gudarna om det var magis.

Ja ja nu ska jag dricka shaken och glotta igenom fb en sväng. Vi håller på att beställa lite zumba kläder 🙂 Jag tänkte inte ta nått nytt till zumban men till Strong, hittade så snygga brallor men hög midja och en sen en top till det ❤ Men jag vet inte vilken förg jag ska ta svart eller blått på brallan…..

20190223_1002323794147157024138109.jpg

Den blå är mycket finare än vad som kom fram här. Men om jag tar de svarta kan jag änvända dem ihop med fler topar, sen tycker jag den svarta topen är snyggare…. guuud vilka I lands problem men har!!!! Men om någon skulle vilja ha något hör av er till mig med pm, så jag inte missar nått. Vi är några som tänkte beställa under måndagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: