Magisen slår till

Danne kom hem från jobbet igår och var magsjuk, inget kräkande än bara den andra vägen men det är ju nog jobbigt det! Han skulle ha jobbat idag men sjukskrev sig. Jag tror natten varit lugn, jag har då inte vaknat i såna fall.

Oh vad skönt idag är jag helt ledig, inget jobb och ingen zumba heller. Men det blir till att söka tisdags låten, tror jag har hittat den, det blir en liten battle…. tror jag.

Alltså Strong passet gick som på räls, jag har otroliga deltagare, 9 tappra krigare kom igår. Det passet bara blir roligare och roligare. De är fantastiska mina strongisar, jag gillar att de verkligen kämpar, de kommer med sina egna modifieringar om det behövs, ingen slöar, eller bara står genom tuffa bitar, om inte annat så kan de trampa, tills de ”orkar eller kan” haka på igen. Otroliga kämpar, I am proud!!!!!

Idag blir det tvättstuga, lite ränna på stan, får se om Danne orkar eller om han blir hemma, han sover än och jag har inte hört ett ljud från källaren än. Får se då när han stiger upp i vilket skick han är.

Oki doki nu ska jag vidare i etern, blanda min shake, jag har äntligen fått fingrarna ur ett visst ställe och varit och köpt fettfria mjölken, ICA har ju slutat med den så jag måste enkomt till Coop för att köpa den. Coop har blivit jätte bra sen de byggde om, allt är mer överskådligt, de har inte tusen saker av allt utan de har det man behöver. Du kommer in och går runt, plockar med dig vad du ska ha, allt ligger på ”promenadvägen” genom butiken. Frukt och grönsaker när du kommer in, sharkvaror efter det, brödet och sen kommer hyllorna på rad med resten av deras sortiment, mejeriet kommer efter det, svängen och drickor, chips osv, sen hälsohyllan och efter det frysvaror, svängen mot kassan har bindor, hygien osv sen förstås när man lyckats ta sig förbi alla onyttigheter så kommer godiset 🙂 mycket enkelt att handla där. Nackdelen är väl att de är lite dyrare än Ica då.

Fortsättning ang Klippans schema, nu var det i tidningen idag igen.

20190222_0711122541315225446290795.jpg

Där står bland annat att man lagt längre ledigheter mellan passen. Men det stämmer ju inte, jag har ju sett det, man jobbar kväll/morgon/kväll vad är det för nått då? Så vill man ju absolut inte ha det som personal. Janne Lind socialnämndens ordförande svarar på frågan varför personalen inte fått vara delaktig i schema läggandet, ja men det har det ju det har ju MBL förhandlats om det och men har sagt sina synpunkter. Jo men nu var det inte det som var frågan, personalen har fått ett färdigt schema slängt på bordet, de har inte fått vara med att tycka där. Heja Klippan stå på er, nu hjälper även oss alla andra som står inför detta nu!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: