Vaknat tidigt

Började vakna tidigt i natt eller ja natt var det inte men morgon kulan. Jag steg upp strax efter 04.30 och då hade jag varit vaken en stund redan. Jag tycker det är rätt skönt att vara vaken tidigt, då hinner jag läsa tidningen i lugn och ro jag hinner blogga, dricka några liter kaffe, gå ut med hundarna och tända eld i brasan. På tal om brasan, det var minus 20 grader igen när jag steg upp, blääää när tar detta slut!

Hundarna parkerar sig framför brasan som vanligt, inbäddade i sina filtar, de har så mysigt. Som jag säkert nämnt så har Gudrun, katten har ju oxå hittat dit i vinter. Hon fryser, hon är ju gammal så den har väl känt att det är skönt vid brasan.

20190221_0534228485088818478791119.jpg

Idag blir det Strong by Zumba, det är så jäkla roligt alltså, passet går så fort. Det är det där sista konditions blocket som är jäkla tufft men det går bättre och bättre för alla. Sen är nya magen helt fenomenal!!!!! I just love it! Måste bara köra igenom den ordentligt idag efter jobbet. Jag har lyckats skrapa ihop en till deltagare som äntligen vågat prova och tyckte att det var skit roligt. Så en till i gänget, jag välkomnar varenda en så att jag kan ha kvar passet. Jag gillar ju det själv och vill absolut fortsätta med det.

Nä nu ska jag in på fb en sväng och glotta, sätta mer fyr i spisen, här börjar inte klockorna att ringa förrän om 45 minuter 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: