Alltså WOOOW

Oh fan vad kul det var på zumban igår, helt fantastiskt roligt. Vi öste utav bara den!! Passet gick perfekt!!! Alltså älskar när det är så ❤

Hann inte blogga igår men det fanns väl inte så mycket att skriva om heller. Äldre omsorgen har fått sina nya scheman, de var ingen trevlig syn direkt! Oron inom oss ökar ju naturligtvis när man ser detta, vi har ju fått höra att nya scheman blir det och att vi som personal inte får vara med och göra dem, nej de ska göras ”centralt” vad de nu menar med det! De flesta känner sig uppgivna, vi får inget gehör, de bara kör över oss! Jag tänker att fy fan vad tur att jag bara har 11 år kvar till pension…. fast jag får nog lägga på några år med det nya som kommer.

Ja ja men idag gäller jobbet, jag gillar ju mitt jobb, jag gillar att jobba med människor, jag tycker om att jobba med de jag gör. Jag gillar mina brukare och mina kollegor, det är organisationen som gör detta trist! Men men  de äger ju rätte så det är bäl bara att jobba hur man än mår!

Nu kom syster yster så jag ska umgås med henne en stund, hon ska iväg på massage klockan 10.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: