Ledig igen!

Oh vad skönt jag är ledig idag, är tjänstledig för zumbans skull. Jag har ju två pass idag. Det blir nu inga plus i räkenskapen för att jag springer runt och zumbar överallt men då får jag ju göra det jag älskar, zumba!

Gårdagen tillbringades på jobbet så det blev inte så mycket annat då. Nu efter bloggen så blir det som vanligt in på fb en sväng dricka shaken. Sen har jag lite kvitton och fakturor att fixa och efter det så blir det att dansa igenom låtarna för idag 🙂

Mat måste inhandlas, förberedas så jag bara har att värma mellan passen i eftermiddag. Så det blir lite joxande innan jag ska iväg.

Härligt väder ute idag igen. Vi har ju haft sol och plusgrader under några dagar. Nu är det lite små snöigt och minus 5 men det är ju oxå skönt 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: