Kan bara säga WOOW

Vilken dag det var igår, masterclassen gick perfekt!!! Vi hade så jäkla kul, det var ös i lokalen hela tiden, två timmar bara smashade till så var det över! Tänk att Meiri kom från Gällivare för att dansa med oss!!! Alla verkar ha haft en kanon mc vi har fått mycket bra kritik för det. Så roligt!!! Jag var ännu full av energi när jag steg upp idag, hängde upp tvätten, var ut med hundarna, gav dem och katterna mat direkt på morgonen…. annars får de vänta en stund… diskade och plockade undan, var ut och hämtade lite ved, gjorde eld i kaminen. Det kändes så härligt att vakna till sol och 0 gradit ute.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lite bilder från igår 🙂 Alla eller så många som nu gjorde det skrev sitt namna för kärleken på spegeln, det var ju en lite rolig grej som Rellu kom på 🙂

Efteråt att ha dragit en snabb dusch så var vi och åt på River, jag, Rellu, Pian, Tuula och Päivi, så gott som vanligt! Perfekt service, allt var super även där. Vi stannade inte så länge men satt och babblade och skrattade en stund. Sen var det hem och soffan som gällde, puh det var vi välförtjänta av!

Ja ja nu väntar jobbet, måste iväg strax.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: