Semester och Zumba

Idag har jag semester, jag har inte jobbat så mycket denna vecka, jag har haft tjänstledigt för zumban och nu idag semester.

Idag blir det alltså en masterclass, det blir jag, Rellu, Päivi, Rollo och så kommer Meiri från Gällivare. Vet ni hur roligt det ska bli!!!! Vi kör ca 25 minuter var. Det är så härligt med masterclasser, stämningen är på topp!!!

Nya magövningar från Strong känns idag, de har tagit fint 🙂 Härligt, men det finns ändringar jag ska göra i 3e låten, hittade bättre grejer från Zumba själv just till den låten så de tar jag in på ett ställe istället. De har krånglat till det lite tycker jag istället för att bygga upp övningen. Så där ska jag byta.

Så nu efter bloggen blir det shaken och sen lite fb och sen hopp i kläderna, gå igenom dagens låtar, en sväng på stan och sen blir det Fysioteket nästa 🙂

Ba safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: