Taskig uppkoppling

Usch vilken dålig upp koppling vi har just nu, det bryter hela tiden och sakta går det! Jag fia det men ungarna är jätte irriterade! Nå vi har hittat en till som är stabilare än vår som vi brukar låna när våran går dåligt. Den är inte heller snabb direkt men den funkar alltid iallafall.

Hade mitt Strong pass igår, det gick kanon, jag hade sån energi, det är så roligt, timmen bara sprutar förbi. Jag älskar det. Jag har en tjej som vill ha lite special övningar, hon klarar inte av att ligga ner på rygg tex så jag gör alltid egna till henne. Hon r så flitig och väldigt tålmodig måste jag säga. Min side kick!

Idag är jag ledig så jag ska gå igenom mina låtar inför masterclassen imorgon och sen handla till ikväll. Städa lite, annars ska jag ta det bara lugnt. Takras, faaaan. Får se då m karln tar det med snö slungan eller om jag måste ut…. Han har ju ont i axeln så v får se hur det blir med det.

Plus 3 grader där ute, verkar bli en härlig dag!

Ja ja nu ska jag dricka min shake och kolla fb sen sätta igång dagen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: