Zumbor

Tisdag idag och zumba fitness på Fysioteket. Igår var det uppstarten för Zumba Gold, jag hade ju två grupper, en till Haparanda Kommun och så min egen kvällsgrupp. Dom gick väl så där enligt mig… deltagarna kanske inte märkte så mkt iallafall inte i dag gruppen. Cueingen satt inte som den skulle sen glömde jag av mig (stegen) några gånger och i låtar jag kan!!! Så irriterande!!!! Man är så hård mot sig själv, jag var dömde mig själv hela kvällen sen!

umba-quotes-photography-humor

Nåväl folk var nöjda, de hade kul och valet av låtar var bra fick jag som feedback. Men det är väl som Rellu säger, nerver! Jag kan låtarna men jag måste som köra dom första gången på pass innan jag tycker att nå jo de där går bra! Det är alltid likadant med en ny låt oxå, även om jag kan den som tycker jag inte att den sitter förrän jag haft den på passet.

En till sak som är så härlig att se är att mina ”ringrävar” i gänget tar hand om de nya, ger den tips och råd, berättar hur det går till, hur man gör och tipsar om skor och kläder osv. Vi har en så super gemenskap i gänget. De är alla fostrade i zumba love ❤ De är ju dom som sprider ordet, som sprider glädjen och pratar så varmt om zumban på stan, därför växer vi ju hela tiden. Jag är så tacksam för mina zumbisar ❤

Det är så roligt, Päivi, en av tjejerna som började zumba med mig för några år sedan har ju blivit instruktör. Så hon har börjat köra några låtar här och där, jätte roligt. Det blir så mycket roligare när vi är flera 🙂 Ikväll ska hon oxå öva sig lite på mitt pass, jätte roligt. Sen kanske hon kan börja vicka lite om vi är borta, ta mina tisdagar då jag inte kan. Hon behöver ju inte köra en timmes pass hon kan köra 45 minuter om hon vill. Det är ju helt upp till henne. Jag ska fråga vad hon tycker om det 🙂

Kallt som fan igen, det började redan bli kallare på eftermiddagen igår. Minus 14 när jag för till kvälls gruppen och nu när jag steg upp kl 06.30 var det minus 22!!! Usch och blä! Kollade på klart.se och det ska redan mitt på dagen bara vara minus 8 så det hoppas vi stämmer.

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng, dricka shaken, fixa frillan och sen till jobbet, börjar jobba kl 11!

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 13, 2019 @ 09:42:45

    Gick hur bra som helst ❤️ var inte så hård mot dig själv!! Vi instruktörer är bara människor, ibland lite virriga såna 🤪🙈🙋

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: