Uiii nervöööst

Gårdagen, ja vad gjorde jag? Startade som vanligt med min internet tid på datorn… Aftonbladet, bloggen och facebook. Sen började jag att städa, torkade av köket, vardagsrummet, toan och hallarna. Danne dammsög efter att han skottat, sen skurade jag av allt. Efter det så zumbade jag igenom mina koreografier. Vi var sen till Petra en sväng och förde lite bord som hon ska låna när de nu har sitt tillfälliga boende. Usch stackrarna, allt råkar de ut för. Lägenheten de fått låna har egen bastu och tvättstuga, den är jätte mysig men det är ju som Petra säger inte hemma.

Usch jag är nervöös, startar upp två zumba Gold grupper idag och naturligtvis gör jag det lite svårare för mig än vad jag skulle behövt med två olika spellistor. Men jag kände att det första gänget är mer nybörjare och tog lättare låtar med dom, de flesta såna som jag redan haft, ett par nya i den listan. Så det var egentligen bara att gå igenom och känna efter att jag kan dom fräscha upp minnet lite. I det andra gänget som är min ordinarie klass så är det som vanligt, några av de som vi tog in på slutet i höstas men sen resten nytt. Men uppstarten är alltid så nervööööst, jag hoppas jag kan göra ett bra intryck på kommunens folk så att de vill fortsätta. Sen är det ju alltid spännande med min ”egen” grupp, hur många kommer? Vill de som var nya förra terminen fortsätta? Jag vet att flera är sjuka idag, en del är bortresta, en del jobbar. Det är över 80 anmälningar, men då faller säkert 15-20 bort direkt, de kommer inte ens att komma dit. usch jag är så nervös, tänk om jag gör fullständigt bort mig!? Det riktigt suger i magen!!!! Sen är det en annan sak oxå, organisatoriskt när vi börjar bli så många, det är lite svårt att hålla koll på alla, lära sig alla ansikten, att jag får betalt…. det har nämligen varit en del som gått som drop in och inte betalt för sig. Men jag tänker så här, jag har någorlunda koll, jag hoppas de förstår det. Sen måste jag lita på människor att de gör rätt för sig. Och 98% gör det faktiskt.

Ja ja nu är det bara och blanda shaken, kolla fb och sen hopp i kläderna och öva låtarna en sista gång innan kvällen. Sen blir det att gå igenom de man är osäker på innan passen bara. Måste hinna ut och köpa lite grejer som jag behöver ikväll oxå.

Be safe out there

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. pian
    Feb 11, 2019 @ 09:09:28

    uiiiii, längtar till ikväll….!!!!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: