Shorts?

Efter att ha haft så jäkulens kallt nu ett bra tag så kändes det ju som varm grader när jag tittade på termometern när jag steg upp, minus 16! Igår var det dubbelt så kallt! Till helgen har de lovat runt en minus 5 bara. Så det väntar vi på!

Sovit lite små konstigt, vaknat flera gånger, haft konstiga drömmar, jag drömde att jag jobbade nånstans där man måste stämpla in. Det var som inte ett jobb men det var nånstans jag måste infinna mig, jag var som rädd för det. Det var en stor grotta man gick in i. Sen drömde jag att vårt hus står precis bredvid ett slukhål och det ser vi när snön tinar. Men jag har som ingen förklaring hur snön hållits uppe fast att det var ett hål under 😀 När jag tittat på klockan hur jag sovit så ser man att jag sovit oroligt mellan 1 och 3, sen har jag sovit lite bättre fram till 05 och där har jag börjat vakna igen.

Zumba Gold närmar sig, det ska bli så otroligt roligt att få kicka igång igen, jag är så i spänning. Får se hur många deltagare det blir denna gång? Jag tänker varje termins avslut att det kan inte bli bättre än så här och varje start blir det. Nån gång är toppen nådd, kanske det är i år! Sen startar jag ju upp för Haparanda Kommuns köks och städ personal i år oxå. Jag hoppas de gillar det, tänk om ingen kommer tillbaka efter första gången!!? Usch alltid nervöst 🙂 Nå jag gör mitt bästa och man kan inte frälsa alla. Hoppas bara att ingen håller det mot mig att jag inte kan finska, jag förstår ju men kan inte prata. Men jag visar ju tecken samtidigt som jag ger verbal cueing.

Savannah är svår att få upp på mornarna, hon har ingen energi alls. Hennes alarm gapar så jag hör det ner till källaren. Då är Rasmus mycket bättre på att stiga upp. Han stiger upp när jag väcker även om han nu inte är någon solstråle direkt. Jag väckte henne 20 i 7 idag och hon steg inte upp, var in där två gånger till utan resultat. Jag har hotat henne några dagar att imorgon väcker jag dig inte, du får försova dig. Jag får ju kuta in där tio gånger innan hon stiger upp. Nu i morse lät jag henne sova till 07.30, jag hade inte hjärta att låta det gå längre. Hon måste hinna äta, ta sin medicin och ialf borsta tänderna! Hon flög upp ur sängen, ja sa jag jag har väckt dig flera gånger… Jo sa hon jag veeet! Glad var hon inte men hon kom upp väldigt fort ur sängen. Hon kände nog sig lite så här 😀

roliga-bilder-ogonblicket-nar-du-inser-att-du-forsovit-dig-igen

Hon tycker nog jag är världens taskigaste morsa idag 🙂

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng, dricka min shake i vanlig ordning och sen blir det jobb klockan 11.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: