Att leva länge

Läste idag att de redan från nästa år kommer att börja höja pensionsåldern. Vi är för friska och vi lever för länge….. va fan, jag har ju sikte på det att vara frisk och leva länge. Jag vill hinna njuta av min pension, jag vill hinna vara aktiv när jag går i pension! Jag lever rätt sunt, jag röker inte, jag dricker inte, jag tränar och jag tränar andra! Jag har kroniska sjukdomar så därför håller jag igång. Jag vill känna att jag kan vara pigg i kroppen när jag blir gammal! Men se nä då, vi ska jäklar jobba så kroppen och huvudet är helt slut. Så vi bara inte kostar för mycket för samhället i pensioner! Så vi hamnar på en långvårds avdelning och dör rätt fort! Läs om det HÄR

Alltså Mendez, jag gillar honom. Han verkar vara så naturlig, han döljer inte vem han är, vi ska parta hela natten och sen ha efter fest och en efter efter efter fest, vi är ju latinos 😀 Han flyttade ju tillbaka till Chile men när hans son kom ut som 14 åring som homosexuell så var de tvugna att flytta tillbaka till Sverige. Han var inte accepterad, han fick inte vara den han är. Nu blev han utvald på QX galan till ”Årets hbtq vän” för hans kamp för sin son. Kolla intervjun med Mendez HÄR

Idag blir det Zumba Fitness, förkylningen känns helt ok Eller förkylning, jag hade ont i halsen i två dagar. Men nu känns det rätt ok så jag kör ikväll. Zumbade igenom mina Gold låtar igår, bägge passen. Lite finslipning kvar, men jag har ju hela veckan på mig så det hinns nog. Det är en låt och jag som inte är vänner med varann….. kakkamakkara, nå det kommer. Det blir ju två pass på måndagar från och med nästa måndag fram till sommaren. Fan vad kul det ska bli!

Det var lite varmare här igår iallafall, minus 14 grader men det betydde ju att vi fick snö istället. Så Danne var ute med snöslungan i ett par timmar igår iallafall. Sen har han ju ont i sin ena axel, så det är inte så bra att han pysslar med sånt. Han får så himla ont sen.  Idag är det 20 grader igen…. när ska detta sluta???

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 05, 2019 @ 11:12:27

    Nä inte ska vi tro på nå pension!!! Bara försöka leva livet nu 😍 Snart är barnen vuxna och vi kan flytta till varmare breddgrader 😉 zumba och shbamma där istället 👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: