Gapande!

Rasmus vänder ju sin dygns rytm på ett kick, i natt har han varit vaken hela natten igen! Sen är han på ett jävla humör på morgonen, skriker och smäller i lådor och dörrar. Vet ni hur less jag är på detta?!! Han är 16 år och något borde väl huvudet säga, man kan fan inte vara vaken hela natten och sen gå till skolan. Men det verkar ju inte gå in i huvudet på vare sig han eller Savannah! Vi har stängt nätet men det hjälper ju inte när de hittar gratis nät i närheten av oss så det är bara att ansluta. Jag känner ibland att allt går åt h-vete när det gäller Rasmus iallafall. Hur ska han orka med skolan om han inte sover? Han går natur som är den mest krävande linjen, 1 a året är väl ännu lugnt men sen kommer ju 2an och 3an på det! Sen har jag ju inte så mkt stöd heller när den andre är konflikträdd…..Jag vet inte kanske det beror på att jag är så trött, jag är så less på allt detta så varje bakslag känns som att avgrunden öppnar sig. Det är ju faktiskt rätt bra mellan varven, han har fixat proven och är samarbetsvillig, städer och gör sitt när han är på bra humör men när han dyker så dyker han! Och ibland känns det som om jag håller på att bli galen i denna familj.

Det är inte lätt att vara den som inte har en diagnos alltså. Jag fattar inte deras tänk! De är ju ego allihop, de tänker utifrån sig själv, jag är ett verktyg, en bank, en taxi chaffis och en klagomur eller en man kan säga vad som helst till. De behöver inte visa känslor, de behöver inte tro att jag har känslor. Jag ska som fatta att när jag är arg så är jag arg och sen är det borta! Man behöver inte prata om det för det är ju gammalt liksom!

Det fanns nog en mening med att jag blev instruktör, jag känner tacka GUUUUUD för zumban! Det är det enda som tar mig bort ifrån vardagen. Som får mig att glömma allt. Det är mitt sätt att klara mig psykiskt faktiskt. Tror fan jag hade suttit och blavat på läpparna bakom lås och bom annars! Danne knölar ibland över att jag är borta, att jag tar för mycket. Men där har jag gett honom mycket stränga ögon som betyder ”DU SKULLE BARA VÅGA”

eyes2
Ledig idag och imorgon, gud så skönt! Jag har haft ont i halsen i helgen och känt mig lite febrig så det ska bli skönt med lite ledighet. När jag kom hem efter jobbet igår så sov jag två timmar i ett nafs. Jag som brukar typ sova 30 minuter. Men när jag vaknade så var jag helt säker på att jag bara sovit en 30-40 minuter. Så gissa hur paff jag blev när jag upptäckte hur länge jag sovit!

Får se åt vilket håll detta med halsen utvecklar sig…. jag har ju pass imorgon och hoppas jag mår bättre till det, kurerar mig för fullt. Jag ska ju köra igång mina Gold pass nästa måndag och till det vill jag vara frisk 🙂

Ja ja nu ska jag in på fb, dricka min shake och sen börja röja i huset. Tog tag i lite av det igår efter att jag hade vaknat. Men det är bara och fortsätta idag.

Be safe out there

 

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 04, 2019 @ 11:30:30

    Kram på dig 💗 se nu till att vila lite mellan varven!! Hang in there…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: