Så skönt

Alltså jag somnade som en stock när jag gick och la mig igår! Klockan var väl vid 23.30, vi hade kollat lite film och jag joxade med datorn och min nya surf platta som jag ska ha till zumban. Jaaa den kom igår! Jag kollade tv typ 5 minuter och sen sov jag. Jag vet inte när Danne kommit i säng, säkerligen inte många minuter efter mig men då sov jag redan. Sovit i ett sträck utan att vakna fram till 06! Fast enligt klockan har jag haft flera små avbrott under natten, hela 14 minuter. Jag vet ju att jag vaknar till, vänder mig, kollar var Roffe är osv men det är inget jag som vaknar upp helt av. Nå skönt att inte vaknar 03 iallafall och vara dö pigg!

Idag ska jag fortsätta med plattan, måste ju kopiera över all musik till datorn och sen därifrån dra den till plattan. Jag har ju så mycket spel listor…. måste lägga upp alla på ZIN appen så då syns de även om jag inte har själva låten bakom, men då vet jag ju vad jag ska hämta. Gold listorna och fitness listan är där men sen har jag kids listorna, flera olika, de måste jag ha ordning på. Men sen finns flera som jag bara kan skrota 🙂 jag har så mycket musik…. måste gå igenom allt och dra över sånt jag inte behöver till min externa hårddisk. Ja ja nog vet jag det ordnar sig det med 🙂 Lite jobb blir det men tids nog blir det klart.

STRONG passet gick kanon igår, så jäkla kul. Min ork var tillbaka jag som oroat mig efter förra veckan, vad fan hände tänkte jag, var tog orken vägen?? Jag var ju mer än halv död efter passet. Men sen kom jag ju på det, det var ju den veckan jag inte fått äta på nästan två dagar jag drack ju en massa roliga laxerings medel, fick lugnande i massor och smärtlindringar… så kroppen var inte riktigt på plats på torsdag än 🙂 Men igår var det helt kanon, allt gick som på räls, tjong poff bara ❤

Minus 20 idag igen… det har snöat,, sån pulver snö, träden ser så vackra ut. Satt och gick igenom mina foton på mobben oxå igår…. det finns så MYCKET! Ska försöka fortsätta rensa det med. Alltså det är inte klokt vad mycket foton man har!

Ja ja nu ska jag ta min shake och sen fortsätta in på fb en sväng men sen blir det att jobba med plattan igen så jag hinner lite innan jobbet iallafall!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: