Kylan är tillbaka

Efter 3 dagar med lite mildare så är kylan här igen. Minus 21 när jag steg upp och enligt klart.se så fortsätter det så här fram till 8 februari! Alltså faaaan vad jag är less!!!

Det här med att sova… jag vet inte men jag sover ju lätt. La mig efter 23 igår, somnade rätt omgående när jag kom i säng. Vaknade vid 02.30 första gången Danne snurrar. Jag stängde av tvn, somnade om. Vaknade efter en timme av att han flyger upp ur sängen, han fick en kramp, sen var det upp och ner i sängen. Nå jag satte på tvn, kollade nått tråkigt program, men jag blev så pigg så halv 5 gav jag upp och klev upp, lika bra det. Ingen idé att ligga och vrida sig, det är ju inte natt direkt heller mer. Och då hinner jag kolla igenom nya magen inför strong. Den är skit rolig, jag tänkte inte ta den ikväll men jag ska börja med den nu iallafall. Gold låtarna måste jag oxå köra under helgen lite då och då, jag kommer ju att ha två pass Gold fram till sommaren. Sen en ny låt till fitness zumban. Jag vet vilken jag vill ha så det är inga problem så men det gäller ju att börja öva den med 🙂 Jag vet inte var Pian hade sett men hon hade sett att det skulle vara över 80 intresserade av Gold, jag fick det till 68 när jag tittade. Men så mycket som det blir det inte. Är det över 80 så dyker inte 15 av dem upp över huvud taget och flera avhopp brukar komma under de första två tillfällena. Det är folk som gärna vill komma igång men kommer inte riktigt ända fram, de som tar sig till zumban som sedan inte hittar tiden eller känner att detta är min grej. Men de som stannar kommer gärna tillbaka år efter år. Det är så roligt. Sakta men säkert växer gruppen, tror vi var 57 betalande förra terminen och vi hamnar kanske runt där nu med. Då skulle jag vara glad om vi blev det 🙂 Zumba kidsen har oxå börjat boka sig nu från skolorna, så det är bara att damma av de listorna oxå.

Jag gjorde slag i saken och beställde en lite surfplatta till zumban. Jag är ju hela tiden nervös att min musik skulle försvinna! Min mob har inte så mycket minne kvar och då slipper jag oroa mig för det. Den arbetar ju sämre oxå när de börjar bli för full. Köpte en 8 tums Samsung S2 heter den. Jag vill inte ha en stor, utan den ska vara smidig att ha med. Sen 128 gbs minneskort till, jag ska börja ha all musik på minnes kortet. Det blir betydligt enklare att flytta över till andra enheter då. Men det gäller nu att få iordning alla spellistor…. inte lätt. Men jag ska sätta dem på zin appen först, då har jag spel listan klar när jag loggar in på den, tror att det ska funka så iallafall, bara musiken finns där…. eller ja, kanske det inte går…. nå jag ska inte radera någon lista jag har på mobben innan allt är klart på plattan. Och på den kommer inget annat än zumba grejer!

Det gick jätte bra med Alicia igår. Hon kom en kvart över 6 och Dennis kom sen hit vid 16. Lilla fina hjärtat. Vi var på husbesiktning, var och handlade, lagade mat, hon kollade tv med hundarna och Dessie han varna henne en gång. Lilla söta tjejen, sen tyckte hon synd om Dessie för att hon har ont i sitt öga ❤ Dagen bara flög fram. Efter det var vi på avslutnings fika med The Lizz och Just for Fun, Lizen behöver en paus! Och hon är slut, hon kan inte sova ordentligt heller. Så hoppas hon nu kan släppa allt och bara vara.

Roffe stannar ju inte och sover med Danne när jag stiger upp utan han ska med mig så även idag. Han och Dessie har intagit sin vanliga plats framför brasan. Lite tråkigt att inte Larry och Roffe kan vara tillsammans så Larry är i toan, på madrassen där. Det är galler för dörröppningen så det är inte ens dörr där för att det ska bli mindre instängt. Sen växlar de med varann, Dessie är där om nätterna, elementet är varmt hon gillar att krypa upp på madrassen och böka in sig bland filtarna. Larry har för mycket päls för att förstå pinschrarnas förtjusning i värme 🙂

Under filtarna och den svarta grejen är det en madrass som säkert är 30 cm tjock. En barn lekmadrass som gick att vika ihop, den är i galon så det är helt perfekt lätt att hålla ren och så.

Nu en shake, jag är hungrig 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: