Barnvakt

Ledig idag och imorgon så då passar jag på att vara barnvakt åt Alicia, hon är sjuk. Dennis ringde redan igår men då skulle jag ju till jobbet, de var oxå tvugna att jobba så lilla hjärtat fick gå på dagis. Hon har inte feber eller så men jätte hostig. Men idag är jag ju ledig så då kan hon komma ❤

20190130_0639054930556888224863123.jpg

Fammo läser Aftonbladet och bloggar, Alicia tittar på surfplattan, little finger, little finger where are you sjunger dom 🙂

Zumba fitness passet igår, var kanon fast jag fick en bläcka i en av de nya låtarna! Hatar det men det gick bra iallafall, jag missade några takter förstås!

Dreadsen lever på, jag fixar kanter som Åsa kallar dom, petar och pillar med virknålen, skruvar och tjorvar med dom som vanligt. När man har rakt hår så är det lite göra med dreads. Men nu så börjar mitt eget hår fatta galoppen, det tjorvar sig av sig själv. Jag kommer ihåg sist jag hade egna så ett bra tag efteråt så hade jag en som vill skruva sig i nacken. Ibland kunde den vara 3-4 cm helt plötsligt. Till sommaren borde mitt eget vara rätt långt redan, jag tänkte att jag klipper av fusket allt eftersom de växer. Nu sist var dom rätt långa. Ser fram emot att bara få ha mitt eget, samtidigt som jag kommer sakna dessa. Jag gillar ju när de är tjocka! Men men har man inte afro hår så har man inte. Man tager vad man haver heter det ju 🙂

Äntligen lite varmare, igår när jag for till jobbet var det minus 7 grader, minus 10 på kvällen. Det kände så otroligt skönt efter att vi haft kallt så länge. Idag är det minus 10 men de har ju lovat att det strax kryper nedåt på termometern igen!!! 😦

Tänk va, nu har jag hållit mig från godis, drickor och onödigt fikande sen nyår. Första veckan gick jag ner 2 eller om det var 3 kilo. Jag har inte riktigt koll på exakt vad jag vägde innan… men sen har jag stått still!!! Hade jag ätit samma som tidigare så lovar jag att jag hade smällt upp i vikt hur mycket som helst! Jag är mindre svullen, det är jag. Jag vet ju att jag äter helt fel, jag äter väl inte så mycket onyttigt. På grillen är jag sällen, minns inte ens sist jag åt en hamburgare, pizza blir inte heller så ofta men däremot går vi och äter hos Lasse på Minerva eller på Flat Iron, fast de har ju husmanskost oftast. Men uppenbarligen så borde jag äta helt annat! Oftare? Mer vatten, mer frukt, äter inte kvarg eller yoggi eller nått annat klet som man oftast ska äta som mellisar….

Nu ska jag blanda morgon shaken och kolla fb, Alicia kollar tv, Nikelodeon med Larry. Han avgudar henne och hon honom, de är ett radar par. Sen ska vi väl hänga lite hon och jag, kanske ta bilen ut till Taavola gården efter vi ätit lunch. Här äter hon havregrynsgröt iallafall. Jag vet inte om hon gör det hemma. Men när jag äter det så äter hon. Hon är världens bästa Alicia ❤

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 30, 2019 @ 12:26:15

    Ha en mysig dag ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: