Sjukskriven

Lite mildare idag, bara minus 14 grader ute. Första gången på nästan två veckor som graderna är under 20, ja det har väl varit ner på typ 19. Men det är nästan som den frusit fast på 24-25 grader!! Igår var den när på 27.8 hos oss som mest! Så nu är det ju nästn bikinväder 😀

Var till Åsa igår och fixade mina dreads. Vi hade ju beställt hår men det var för mörkt, så vi valde att helt enkelt att förlänga med mina gamla. Jag tvättade ju upp dom och tog med. För jag tyckte de var förvånansvärt fräscha men tanke på hur mkt de är använda! Så nu är halva håret mitt och andra halvan är fake. Förlängningen på mitten, den sysns lite men det spelar ingen roll, jag har ju alltid fast dom ändå. Så det kommer ingen att se om de nu inte studerar dem 🙂 Så nu har jag långt igen. Så skönt! Det var skönt när det var kortare oxå men det är svårt att ha med det att göra i och med att jag inte får fast det ordentligt när jag ska träna. Men till sommaren behöver jag nog inte lös hår nått mer 🙂

Jag är sjukskriven idag. Kände igår när jag började tänka på att imorgon är det dags igen för jobbet att NEEEJ jag pallar inte! Jag behöver ännu en dag till, så jag sjukskrev mig. Jag kände att det funkar helt enkelt inte att gå dit! Så får se hur det känns ikväll. Just nu känner jag som att imorgon går det. Det är ju det att det är så jävla dyrt att bli sjukskriven!

Savannah är ledig från skolan idag, de har Operation Dagsverke! De ska göra små jobb hemma och samla in pengar till UNICEF. Så jag har messat iväg en lista till henne. Inte med allt för stora summor så hon känner att det man måste jobba för sina pengar och det är inte alltid kul och välbetalt!

screenshot_20190128-083613_messages5868230098324143561.jpg

Hahaaa, hoppas att hon inte väljer att gå ut med hundarna massor av gånger och dammsuger hela huset, då blir det 15 utrymmen med hallarna! Hahaaa men så flitig ids hon inte vara 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sedan göra mig i ordning för lite träna zumba låtar.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: