2 veckor kvar

Det känns faktiskt rätt skönt att inte ha en massa hår som hänger överallt. Jag har redan börjat vänja mig vid min kortare variant av dreads. Men lite längd måste dit för det är rätt svårt att ha med det att göra i det här skicket oxå. Det är lite för kort och när jag zumbar så kan jag inte sätta fast det och det kommer att bli jobbigt så en förlängning är nog på sin plats! Får se hur många timmar det tar. Jag ska vara hos Åsa klockan 11 idag.

For iväg före 09 och hjälpte Dennis att få lite ordning i lägenheten. Ja ordning är det i det mesta men just att städa, torka av, sortera och organisera. De har velat ha en Kärcher fönster tvättare och jag skulle ha köpt en i jul men jag visste inte om de redan köpt en. Men nu ringde han och bad mig ta med min, så då åkte jag till ICA och köpte en åt dom så de fick en egen. Man har ju nytta av dem jämt.

Sedan var vi och firade Emil som blev 18 år! Vi samlades nästan 40 personer med alla barn inräknat på Lei Lani. Det var riktigt trevligt att äta och umgås. Tänka sig, han är 18 år, helt otroligt! Nyss var han 2 år och sprang runt naken på gräsmattan, busade och hoppade i poolen så att vattnet yrde överallt när de badade. De blir stora de med. Han har utvecklats till en riktigt fin och härlig kille ❤

Sen var jag mest hemma resten av kvällen förutom att jag körde ungar hit och dit, hämtade dem oxå under kvällen. Det är ju så förbenades kallt och de klär ju sig inte, det är inte så coolt! Men det är rätt bra att för köra Polon oxå lite grann, det mår den ju bättre av än att bara stå. Den var ju i värmare så jag behövde inte kall starta den. Annika och Tomas, Pian och Jussa kom hit. Vi drack kaffe och umgicks en stund.

Jag var bara tvungen att fota vårt ”Jul hus” i stan. Det är ännu jul där så jag passade på att fota framsidan och sen baksidan på det. Jag vet inte man blir ju glad av att se huset, det blir man. Men är det fint??

Klicka på bilderna så ser ni bättre just hur fönstren är. Det är säkert jätte mysigt att vara barn i det huset. De, om det nu finns barn där, jag vet inte, men de kommer garanterat att minnas julen som nått alldeles extra 🙂

Gudrun och hundarna fortsätter att i kylan ligga samlade vid brasan. Det är klart det är ju mysigt och varmt. Iza skulle nog oxå ha lite lust men hon törs inte. Hon gillar ju själv inte andra djur och vevar till dom så fort de vill umgås med henne. Roffe har gjort sina försök men det slutar med att han skriker och ger upp. Det var minus 21 idag nr jag steg upp och enligt klart.se så blir det så här ett tag till!!!

2 veckor kvar till Zumba Gold starten! Spännande!!! Det ska bli riktigt roligt att få komma igång igen. Har lite listor att förbereda, att gå igenom alla anmälningar via facebook och så vidare.

Ja ja nu ska jag blanda min shake och gå in på facebook en sväng innan jag börjar att gå igenom håret. Tvättade ju det igår på dagen och det tar sin tid innan det torkat.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: