Uäckäää!!

Imorgon ska jag på koloskopi och gastroskopi! Det blir lagom roligt det!!! Huj fy vad jag hatar dessa undersökningar. Och det förberedande arbetet är ju värst, allt man ska dricka!!! Nu hade inte Apoteket här något av de medlen jag brukar dricka utan jag fick det gamla som man ska dricka flera liter av, 4 liter bara idag, usch jag mår så dåligt av dom så jag både kräks och skiter. Nå då är man väl kanske ordentligt rensad. Jag tänkte först dricka min shake, då får jag skita, ska ju lämna ett avföringsprov oxå. Men nu lär det svaret inte hinna tills att jag ska dit på undersökning vilket är imorgon men det får man väl veta svaren sen på. Jag är inte speciellt road av dessa under sökningar måste jag säga. Men det är ju tur att jag ändå får dom regelbundet i och med att jag har crohns och det är inte all leka med i långa loppet.

Helgen är färdig jobbad, puh!!! Men det gick rätt bra fast att det är kallt och man kan inte göra så mycket. Men vi fixade undan grejer vi tänkt göra som hyllplan i skåp, och då blir det ju städat i skåpen samtidigt. Vi har en politiker som är väldigt intresserad av vårt jobb, vad vi tycker  och hur det faktiskt är. Det är inte ofta de går in så för att ta reda på vad personalen tycker och hur vi vill ha det. Så vi har tagit chansen att uttrycka oss, det gjorde vi oxå från vårt gäng igår.

Graderna var riktigt muntra när jag steg upp, minus 27!! Och det ska vara riktigt jäkla kallt resten av månaden! Det är bara att hämta upp dunjackan! Nu är vinter kan man lugnt säga! Hoppas det är lite varmare till imorgon iallafall, vi ska ju köra till Sunderbyn!

Ja ja om jag skulle blanda min shake och hoppas att jag får gå på dass! Så är en etapp avklarad iallafall 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: