Snarka

Jobbig natt igen. För det första så hör man på Danne hur hans natt ska bli, börjar han snarka direkt så är det så resten av natten! Vi gick och la oss igår, jag var inte så trött än eftersom jag små slumrat på soffan. Nå vi gick i säng och Danne somnade rätt fort och börjar snarka. Jag tänkte att jag surfar lite, spelade så att jag blir trött. Men jag var ju tvungen att knuffa lite i honom förstås. Han måste vända sig helt mot det andra hållet då snarkar han mindre. Han vaknar och säger att måste du slå mig!? Jag slår inte jag puttar på honom, och oftast behöver man inte ens göra det merän just att röra lite vid honom så vänder han sig. Men vissa nätter får man knuffa hårdare. Då böjrar han tjaffsa men lägg bort mobilen och sov! Jag kan ju inte sova när du snarkar!! Det var fram och tillbaka och jag är inte upplagd för att tjaffsa på natten och han slutade inte fast att jag sa åt honom, så då klappade jag till honom på ena underarmen! Jag blir så jävla sur när man ska tjaffsa, varför inte bara vända på sig???

Jag vete fan vad vi ska göra? Jag menar han snarkar inte hårt, men han snarkar . Jag har öronproppar men vissa nätter går det tom igenom dom. Jag snarkar oxå lite säger han men uppenbarligen blir han inte irriterad över det som jag blir. Jag sover ju skit dåligt som det är, vaknar lätt av minsta lilla ljud eller rörelse, jag har ingen djup sömn. Sen blir det ju inte bättre av att jag blir tröttare och tröttare, jag sover inte för det men jag blir ju mer och mer irriterad ju längre det går. Och nu är jag inne i en spiral där jag sover jävligt lite. Så jag vet inte vad vi ska göra? Han skulle inte få någon snark maskin för han har inge uppehåll, men det finns ju annat han kan göra, det finns ju andra hjälpmedel. Danne tycker inte jag visar hänsyn till honom. Jag vet ju att han just nu har ont i axeln och försöker att inte knuffa till i honom i första taget för att han har ont i den. Men det blir ju bättre bara jag får honom att vända sig nästan halvt på mage ifrån mig då snarkar han väldigt lite. Sen vaknar jag ofta för att han stiger upp var och varannan natt. Han kan inte ens se att han faktiskt stör, att han kan vara en del i att jag inte kan sova. Som i natt sa han lägg bort mobilen och sov, men jag kan ju inte sova för att han snarkar, det var ju därför jag surfade! Sova måste jag ju få…. Jag får göra ett eget sovrum till mig!!!

Ja ja nu ska jag börja ge mat åt hundarna, ska strax till jobbet och jobba fram till 22….

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: