Min vision

Så skönt, jag är ledig idag… jag har varit så jävla trött så det inte är klokt! Den senaste veckan har jag varit så grymt slut, somnat när jag sattit mig ner, yr och snurrig mest hela tiden. Jag mår bra när jag stigit upp efter att ha fått sova ordentligt förstås. Men min energi verkar inte hålla, den tar så fort slut! Som igår, jag hade sovit en bra natt, jag gick och la mig tidigt redan efter 21, tittade tv en stund men somnade efter 22. Sov hela natten fram till 06.15….. det var inklusive en liten försovning 🙂 Jag kom till jobbet 07, efter att jag hjälpt den första brukaren med frullen och morgonbestyren så var jag så trött att jag kände att jag behöver vila. Efter att alla farit så satte jag mig ned, tog min morgon macka, läste tidningen och drack kaffe! Jag var bara tvungen att få återhämta mig en halvtimme så jag skulle orka fortsätta med hemmadagen.

Kom hem från jobbet strax efter 16.30, vi hade p möte så det blev lite övertid där. La mig på en sväng efter att ha rastat hundar osv, vilade 30 min. Sen var det bara att byta kläder och komma i zumba blåsan 🙂 ❤ Fullbokat pass plus några dropp in som inte hade anmält sig. Det är ju gratis prova på i veckan så det är mycket folk på passen, så roligt!!! Det var verkligen ett kanon pass, mycket energi, sång tjoande och stora leenden. Zumba is fantastic! Päivi en utav mina deltagare som zumbat med mig nu i några år gick ju B1, dvs grundutbildningen. Igår gjorde hon sin premiär på scenen som ZIN, hon är tuff, inför fullsatt sal, jag vet hur nervös man är!!!! 1 låt startade hon med. Det gick super, hon quade, hon tydlig och lätt att följa. Hon fick bra feedback av deltagarna. Hon var suuuuper 🙂 Tänk att en av mina deltagare som börjat med mig sen fortsatt med både Rollo och Rellu, vi har fått den personen så inspirerad av zumba att hon valt att gå utbildningen!!! Jag är så stolt över henne och samtidigt ger det ju ett betyg till oss som instruktörer att vi kunnat inspirera till det ❤

picq-1547665721934238359867904860337.png

Päivi, så snygg i en av hennes zumba outfits.

Idag blir det STRONG by Zumba… får se då hur många deltagare vi slutar på. Passet var det som först blev fullbokat, jag öppnade fler platser och sen har det svängt från en plats ledig till fullt fram och tillbaka. Jag är jätte glad att just det passet var det som blev fullbokat först, jag har jobbat och jobbat med att promota det i två år…. kanske kanske det börjar visa resultat. Jag har ju funderat på att lägga ner passet eftersom det inte är roligt att köra för 4 personer, inte lönsamt och inte värt mödan det faktiskt r med att öva in låtar osv… Oftast är vi numer mellan 4-7 personer. Och från 5 och uppåt börjar det kännas att ok nu rullar det på.. Men nu sista tiden har det faktiskt ökat. Det är ju ett tufft pass men man behöver inte köra på det tuffaste, alternativ finns 🙂

Jag har en vision!! Jag är ju en kvinna totalt utan stil!!! Jag har aldrig brytt mig om kläder, det har inte direkt haft prio 1 i mitt liv! Jag lägger inte ner många kronor på kläder ja om det inte står ZUMBA på dom förstås. Danne sa tom en dag, hördu Anna, du skulle behöva lite nya leggings, de du har är så utnötta!! Och när tom karln börjar säga det så är det kanske dags. Han är mer för kläder än jag. Men jag vet ju inte vad man ska ha för kläder!!! Vad passar jag i, vilka färger osv. Men då kom jag på en strålande idé! En av tjejerna jag känner har öppnat en klädbutik i stan. Jätte fina kläder och inte så dyrt heller. Jag har inte varit ens in i den än, men jag har sett hennes foton på facebook av olika kläder hon fått in, jag har pratat med andra som varit där och köpt och priserna är helt rimliga. Men jag går inte in i klädbutiker för att jag inte vet vad jag ska handla, jag vet inte vad som passar mig, jag tänker att de tänker när de ser mig, vad ska den där trashanken här och göra, hon köper säkert inget iallafall. Och oftast gör jag inte det för jag vet inte vad jag ska ha helt enkelt och går ut igen! Men nu så nu tänkte jag att Sussu på Fancy & Fab ska få klä upp mig, jag vill ha en vardags bas garderob, några par jeans eller leggings och toppar till. Jag har messat henne om vad jag gillar, vad jag alltid måste tänka på pga mitt jobb osv. Jag tänkte att sen kan jag alltid fylla på den hos henne när det kommer saker som passar till min bas och min stil. Och då vet hon ungefär vad jag har hemma och kan tipsa mig. Bra va!!! Jag pratade med en av tjejerna på jobbet som är som jag och berättade om vad jag tänkt, hon tyckte det lät jätte bra så hon funderade på att göra det samma.

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng, sen gå igenom Strong passet, kanske gå ut och käka med mannen i mitt liv. Det är kallt som fan i Haparanda idag, minus 20 grader på morgonen men nu ser jag att det börjat snöa lite så det betyder att det är på väg att bli varmare. Men kollade klart.se igår, de lovar klart det träffsäkraste vädret här och enligt dom så kommer vi att ligga på minus 15 -20 grader hela månaden ut, någon varmare dag och någon kallare. Så det gäller att ha veden i ordning 😦

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: