Sovit

Gud så skönt i natt har jag sovit hela natten, vaknat till ett par gånger bara men somnat om direkt! Det är så skönt när man känner att i natt har jag fått sova! Så här såg det ut på min klocka när jag kollade

screenshot_20190114-074045_polar flow7610817874489841337..jpg

Jag har varit ledig i helgen men har ändå ”jobbat” båda dagarna. På lördag gjorde jag ju de flesta koreografierna klar, stängde av allt vid 23 och igår gjorde jag det sista på morgonen. Sen var det tvätten som gällde, tillät mig faktiskt vila lite oxå. jag hade ju sovit som ett arsel. Plockade undan lite i huset, pysslade på, hade lite främmande, vi käkade. La mig på soffan en sväng igen och sen tog jag och plockade i ordning alla papper, alla koreos, ställde i ordning låtlistorna, det blir ju två grupper som startar om en månad. Så nu är det bara att börja träna in allt.

Gratis prova på vecka på Fysioteket. Strong by zumba blev fullbokat direkt. Så jag öppnade fler platser. Zumba fitness hade igår 18/20 så det är strax full och där kan jag max ta in två till sen blir det för trångt. Kollade nu, nu är det fullt där med. så jag får hålla lite koll och se hur många som kommer på kölista och öppna två till isåfall.

fullbokat

Det är så jätte roligt när det verkligen blir folk på passen! Hoppas man bara kan fånga upp folket oxå så de stannar. Fysioteket har många bra pass att välja mellan.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 14, 2019 @ 22:50:36

    Skönt att du fått sova 😴❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: