Nå voj paska

Fan vaknade mitt i natten igen. Jag satte öronproppar när jag märkte att Danne har en sån natt då han lär dra några lass timmer. Han har så ont i en arm och axel, han kan knappt röra den och kan inte sova mer än i vissa ställningar. Jag ville inte väcka honom heller men var tvungen att knuffa i honom en gång så att jag själv hinner somna. Och det är väl av hans snarkande jag sen vaknar. Han snarkar inte högt men jag är ljudkänslig och vaknar lätt. Tror jag började vakna redan efter 03 men vägrade titta på klockan, tänkte att jag somnar nog om om jag bara tar det lugnt. Men icke då, satte mig upp, putsade brillorna, tog mobben, då var klockan 04! Tänkte jag surfar en stund och hoppas bli trött men det blev jag inte heller. Så jag knuffade en gång när det var som värst, hör honom genom öronpropparna med, då vaknade han och gick upp på soffan. Men för min del var det ju redan för sent, jag var ju vaken. Nå tänkt positivt, jag får mer gjort idag 🙂

Vi var ju till mamma igår jag Pian, Annika och Tomas och sen kom även Petra, Conny, Saga och Jesse. Vi pratade med henne om flytten till Pello. Jag förklarade åt henne att det är ju inte så att Kalle ska bo med dig, du kommer att bo där ensam. Det är 1.5 timmars bilväg för oss, vi kan inte hälsa på dig som vi kunnat nu. Jag frågade om hon vill verkligen bo i Pello? Nej säger hon, hon vill inte det. Så vi kommer att tacka nej till platsen i Pello, det har hon rätt att göra.

Jag höll på med mina koreografier innan vi åkte till Övertorneå. Vi var och käkade sedan och jag tog en 45 minuter tupplur när jag kom hem. Men sen efter det jobbade jag med koreos fram till 23! Jag var något slut i rutan vid den tiden. Så jag tänkte att nu sover jag säkert bra men jo tjeena!

4cefe62f8ae63baed9e83405c82b68e7

Det var inte så varmt ute idag, vi har ju haft runt 0 grader och ner till en minus 5 den sista veckan nu var det minus 12, det drog lite under morgonrocken när jag var ut med hundarna vid 06.

Nä nu ska jag ta tag i de två sista koreosarn, sen har jag bara och börja nöta inför Zumba Gold starten den 11 februari. Jag startar ju två grupper på måndagar. En åt Haparanda Kommun och sedan den vanliga Gold gruppen. Jag kommer inte att ha likadana låt listor, några av dem blir samma i båda grupperna. Så det blir fler koreografier att hålla reda på 🙂

690562f568a79655027fa1d61bf8b1bd

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: