Åker till mamma

Vi åker till mamma idag. Hon ska på OBSen i Övertorneå och vara där fram till Tisdag. Sen efter det är det meningen att hon ska flytta upp till Pello!!! Vi började fundera på vem som ska gå i i huset och ta hennes grejer, Kalle är ju i Umeå på behandling. Vi vet inte vad som är hennes och vad som är Kalles grejer. Och det är inte roligt att gå in och gräva i någons hus och ta grejer när de inte ens är hemma!

Idag tänkte jag oxå jobba med koreografierna, håller på fram till det att vi åker och sen får jag fortsätta när vi kommer hem. Sen har jag en massa tvätt att ta reda på. Rasmus rum skulle måsta städas…. ja det är fan och hans moster…. vi har 4 julstjärnor kvar i fönstren, tänkte om Danne tar ner dom….

Härligt väder idag, det var typ nästan plus grader kändes det som, bara minus 3, ingen blåst nu, det blåste lite när jag steg upp, ingen snö och inget regn. Det blir en härlig dag vad det verkar just nu. Fast här uppe vet man ju inte inom en timme kan vi ju ha världens snöstorm! Hur har vädret månne varit söder över 🙂

Pratat i telefonen med Nina nästan en timme. Vi har sladdrat på om det mesta, alltid lika roligt att prata med henne.

Be safe out there

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 12, 2019 @ 23:14:32

    ❤️ Säger detsamma, alltid lika kul att pladdra 😍 så glad att vi har varandra 🙏
    Hoppas allt löser sig med mamma ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: