Hjärnblödning!

Alltså jag får en hjärnblödning!!!!! Mamma har gjort sin op nu och ligger i Kalix. Undertiden får vi ett telefonsamtal av handläggaren i Övertorneå att mamma fått plats i Pello!!!!! Hon ska inte till Pello!! Men mamma har sökt dit själv säger hon Mamma vet ju inte ens var hon är! Hon kan säga till mig att ska du komma på kaffe, joo lilla mamma det är 13 mil till dig! Hon kan fråga om jag sett hennes mamma och pappa. Hon ser dem säger hon, mommo stod ju och lagade mat åt mig sa hon en gång. Hon frågade om jag kommer ihåg när vi åkte raggarbil på 50 talet, njaaa sa jag jag är född 1965 så nej det minns jag inte.

Vi sökte henne till Haparanda, allt var i rullning men då går Kalle hennes karl och ändrar på det, han ändrade hennes adress tillbaka bakom vår rygg och nu sitter vi i ett jäkla problem! Vad gör vi nu??? På tisdag skriv hon ut och då ska hon till Pello. Vem ska möblera där, vem ska ta hand om det, vem ska flytta henne? Vi har ingen möjlighet att göra detta. Pratade med handläggaren och hon var riktigt envis!!! Jag är så jävla arg så jag kokar alltså! Jag tänker INTE medverka till att honn hamnar i Pello, det är en sak som är säker!!!!! Då får väl Kalles syrror göra det då.

Usch sen hör jag att det är på väg ett industri schema inom omsorgerna, jobba varannan vecka kväll, varannan morgon, varannan helg och med delade turer. Jo men så bra det lät! Har den personen överhuvudtaget jobbat inom vården??? Nu försöker de hitta ett fungerande schema med näbbar och klor. Men det ska ju spara oxå undrar var det ska spara? Varför inte erkänna att de gjorde ett misstag med att ta bort 3-3. En extra kostnad de fått är 6000 vikarie timmar, Jag vet nu inte och kan inte räkna vad det kostar men någon gjorde en uträkning på strax över 8 miljoner med sociala avgifter och allt vad man nu räknar in där.

Nä usch mitt blodtryck stiger i höjden!!

Det första trycket är två dagar gammalt, det andra en halvtimme efter att jag pratat med handläggaren i Övertorneå!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 11, 2019 @ 17:55:46

    Omg!!! O näj, vilken soppa… Hoppas allt löser sig till det bästa 🙏 men förstår din reaktion….

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: