Härligt väder

Vad härligt väder det var ute i morse, jag var ut med hundarna och i bara foppa tofflor, morgonrock och täck jacka. Det var riktigt skönt faktiskt.

Gårdagen var jobbig, det känns som om man tar ett steg fram och tre tillbaka. Jag säger bara, tonåringar är det jobbigaste som finns!!! Jag tror jag aldrig riktigt kommer att läka själsligt från allt jag fått vara med om. Det kommer alltid att vara som en tagg i hjärtat eller tagg ett hål som aldrig läker. Sen är det väl det att man är trött och när man är trött så blir allt värre. Jag har jobbat hela helgen… fredag 8 timmar plus 11 timmars pass på lördag och söndag och redan idag börjar det om. I 12 år har vi ju haft en helt annan återhämtning! så visst känns detta det gör det.

Idag blir det som sagt att bege sig till jobbet sen tar jag lunch vid 18 och går på möte med Vuxna på stan. De ska försöka starta om gruppen igen. Hoppas det går denna gång då. Men det är ju det att de är inte på stan som de var förr ungdomarna, de sitter inne i lägenheter och då är det ju svårt att veta var de är, för på stan är det oftast lugnt.

Min psoriasis blomstrar just nu, jag är sårig lite här och där men det är ju så med den att den blir oftast värre på vintern och när livet blir stressigt eller man mår dåligt. Och nu är det ju lite av båda, det är vinter och jag har inte mått så bra. Men men det försvinner sin som tid igen.

Savannah börjar på språkskolan idag…. jag måste säga att jag vet inte hur det känns egentligen. Hon har ju ADHD och behöver ju lite anpassning, hon har ju svårast med att filtrera, hon behöver lugn, tyst, hon klarar inte långa texter och behöver få det uppdelat, hon behöver att man verkligen kan ta sig tid med henne för att förklara. Vi hade nu kommit en bit på Gränsskolan så nu känns det lite som att börja om. Men jag hoppas att det blir bättre för henne, hon har inte mått bra sen 6:an på Gräns av olika anledningar så jag hoppas detta blir bättre. det är ju hon som ska må bra i skolan inte jag 🙂

Ja ja nu ska jag börja dagen, måste ta tag i lite koreografier, hade ju tänkt göra det igår men orken var ju som bortblåst!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: