Sova?

Vaken igen, huvudet är fullt av tankar! Klockan är 02. Att livet kan vara jobbigt ibland. En av mina glädjeämnen försvann ur mitt liv ikväll. Jag älskar ju att sjunga o har varit med i två körer. Men Danne tycker jag är borta för mycket så jag fick hoppa av dom. Känns trist och jag kommer att sakna det….

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 07, 2019 @ 14:17:04

    Vad trist… Kram ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: