En sån dag

Idag är en sån dag då jag är nere och deppig. Jag har jobbat hela helgen och är trött, jag är bara ledig en dag sen bär det av igen. Men sen har jag ledig helg iallafall. Just nu vet jag inte hur jag ska orka jobba, det känns som om det inte finns krafter till det. Men jag har såna här dagar då jag måste få gräva ner mig och vara deppad och beslutet igår är det som inte känns bra alls. Pratade med Lisen och tårarna kom, det är inget jag själv ville men man måste välja sina strider. Visst har jag känt ibland att jag hoppar av av olika anledningar men jag har ju fortsatt för att jag älskar att sjunga annars hade jag inte varit med så många år.

Alltså livet är fan inte alltid lätt att leva!!!

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 07, 2019 @ 12:33:37

    Kram vännen ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: