Shakira

Shakira ❤
20190103_071906.jpg

2015-03-27-2018-01-03

Vi har fått ta bort vår fina Shakira ❤ Det var så tungt, hon var ung och frisk så det bar mig verkligen emot att göra det! Det tog o hjärtat! Men hon började att pissa in efter Ozzy dog och det bara blev värre och värre, sista veckan pissade hon i soffan varenda ntt. Tur att vi har vattendammsugare! Shakira var en jätte fin och gosig kisse med dem hon valde. Och när Ozzy fanns så var det bara han och bland människor Savannah som gällde för henne. Hon sov alltid med Ozzy på min säng, de gosade ihop och tog hand om varandra. De tvättade varann och kurade ihop sig i en hög. Men Ozzy var ju 16 år och fick problem med njurarna så han fick vi ju ta bort i april iår. Och efter det blev Shakira så vilsen, nu hade hon ingen att ty sig till. Hon är ju nästan bara i källaren där vi sover. De gånger hon kom upp på övre plan så fick ingen röra henne, hon flydde i panik om man försökte. Till slut så valde ho mig istället för Ozzy. Så när jag kom ner för att sova så kom hon, trampade på min mage, gosade och sov ofta på min mage eller vid mina fötter. Sen den sista mpnade började hon ju gosa med Roffe oxå, hon ville så gärna ha en kompis men han var ju lite rädd för henne och nafsade henne ibland. Men de var det enda gångerna hon tydde sig till någon. Hon blev ensam och vilsen efter att Ozzy dog. Så vi började hitta lite piss skvättar på bordet, på tidningar, på kläder och alltså sista tiden i soffan. Jag pratade med veterinären och hon sa att det är rätt vanligt hos katter när någon de tytt sig till djur eller människa försvinner, då blir de stressade och de hon gjorde var ett typiskt stress beteende. Shakira mådde inte bra så därför valde vi att låta henne somna in. Det var så tråkigt, jag klappade henne, tårarna rann och jag viskade att jag är här och att Ozzy väntar på henne på den andra sidan regnbågsbron. Jag pratade med Ozzys aska innan vi for och sa till honom att ta emot henne när hon kommer. Så nu har de varann än en gång och nu skiljer ingenting dem åt längre. Nu får de vänta på mig när det blir min tur, tänk vilken djur samling jag har där uppe! Det är Ozzy som är på den första bilden. Dessa två bilder är bland de sista som togs på dem båda innan de gick över regnbågsbron ❤

Sov gott lilla fina Shakira och förlåt oss ❤

Vaknade vid 04, sov lite små hackigt efter det. Jag somnade efter 01 så jag försökte verkligen somna om men Danne snarkade, han snarkar inte högt och jag lovar att de som lever med riktiga snarkare skulle inte tycka det var nått. Men jag är ljudkänslig, jag vaknar av minsta lilla! Så mig stör det. Nå 05 började jag surfa lite och 05.45 steg jag upp. Nu har hundarna fått vara ute, jag har läst Aftonbladet och valt lite bilder till dagens blogg. Jag ska börja jobba snart så det får bli en lite snabb blogg idag.

Vi har fått snö!!! Usch nu börjas det, vi har ju haft rätt lite snö hit in tills för att vara Norrland. Men nu kom det! Det var ju två snöstormar efter varann så moder natur har återställt ordningen, snö ska det finnas i massor i norr! Jag saknar sommaren, jag vill ha poolen och varmt härligt vatten, jag vill sola och dansa ute, jag vill åka på badstranden och få sand i mackan och kaffet så att det knastrar mellan tänderna. Jag vill gå ut i shorts och linne och mina foppisar. Jag vill sitta ute på kvällen och dricka kaffe och filosofera i utemöblerna. Jag vill gunga i gungorna med Alicia se när hon hoppar studsmatta!

Jag saknar CMM, förberedelserna, kläderna, musiken, Nina och jag och pulsen som blir i staden den helgen. Hela stan lever upp, alla är glada, ljudet av alla de stoooora bilarna, svänga sina lurviga till härlig 50 tals musik….jag vill ha sommar!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ja nu ska jag snart till jobbet så Roffe får avsluta han är numer ensam i vår säng, inte för att jag tror det går någon nöd på honom, han vill ha hela uppmärksamheten helt själv 😉

20190105_062528.jpg

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jan 05, 2019 @ 12:26:13

  ❤️ Kram vännen

  Saknar oxå sommaren och värmen och våran alldeles ”egna” helg 💃⭐😂😍 Men jag gillar ju även vintern, mest vårvintern, att kunna vara ute på isen, åka skoter mm
  Hoppas du får en bra arbetshelg, hörs imorgon för lite kaffe och surr 😉❤️

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: