Gott Nytt År

Tänkte väl göra som alla andra och blogga om året som gått. Tänkte skynda mig att börja för snart kommer Alicia, hon ringde just och ville komma och hälsa på. Så hon kommer hit och pappa far och tränar 🙂 Så började min blogg i den 3/12! Så länge med avbrott, jobb och hakande wordpress har det tagit att få in detta!!!

Men tillbaks till min nyårs blogg. Året har verkligen gått i zumbans tecken! I januari tog jag Zumba Toning med Lars Wensink, jätte rolig utbildning och jag hade tänkt starta upp någonstans under 2018…. men det har inte blivit. Det är det med Toning, du ska ha en massa vikter med, man zumbar ju med två hantlar. Och jag vet inte var jag vill vara med min toning…. på Fysioteket finns inte så många tider som passar och på Aspen hyllan blir det dyrt att ta lokal ifall det sen inte blir någon hit. Så får se hur jag gör med det, jag har en idé men men vi får se.

26904225_10155581473843978_7262056523822917800_n

I kallaste Februari flyttade en av zumbas jammers till Haparanda!!! Fatta va? Rellu Päts kom upp hit till lilla Happis och blev en av mina bästa vänner. Vi har gjort en hel del ihop och haft mycket roligt. Även fikor och mys förstås 🙂 Vi startade upp i mars med ett jam och en masterclass.

Vintern kom med massor av snö! Usch jag som inte gillar det, men snö hade vi så jag höll på att bli galen!

 

De här fotona är tagna den 11 och 12 Mars!

Året har bestått av mycket träning, mycket zumba, mycket Fysiotek som är min hemma arena. Om jag inte skulle haft zumban, Fysioteket och vårt gäng där, kolleger och deltagare så vet jag inte hur jag skulle klara av allt jag stått inför under 2018. Men där kan jag göra mig av med allt, bara skruva upp musiken och köra på!

Påsken kom och om jag minns rätt så var det härligt väder, solen sken och det riktigt gnistrade ute. Inte för att vi nu var ute, jag är ju som sagt inte så förtjust i den vita massan som dimper ner. Men vi hade lite släktmiddag hemma hos oss i vanlig ordning.

Våren gick, mycket zumba, både Zumba Gold som tog nya rekord under våren i deltagare, hade zumba kids både i skolor, förskolor, på barnkalas och förstås som en kurs. Vi hade en liten masterclass på BC med Rellu och Lise-Lott Krantz från Kalix, vi hade riktigt roligt.

Under våren, i April fick jag oxå ta bort min älskade Ozzy, han blev 16 år. Han blev hastigt sjuk och det gick så fort, hans njurar slutade att fungera. Mina fina fina älskade Ozzy. Jag saknar honom än varenda dag. Hans aska står där med Tiara och Atlaz, de ska följa med mig när det sedan blir min tur.

Våren fortsatte, snön började smälta och det gick undan när det väl kom igång. Jag hittade min bil under en promenad på jobbet. Den stack fram ur en snödriva 🙂 Jag gillade den så den fick flytta hem till mig ❤

I Maj var det dags för nästa stora grej med zumban, Gina Grant kom till Oulu och det går ju bara inte att missa så dit drog vi förstås  och vilken upplevelse det var att få dansa ihop med en av zumbans urmoder! Hon har varit med sen start! Så det var häftigt!

Det blev morsdag och jag fick denna av min fina Savannah. Denna lilla lapp tänker jag ofta på ❤

33635777_10155884971593978_7981388750368276480_n

Sommaren kom med sol, värme, bad, classic motormeet och zumba! Rasmus tog Grundenten och rökte den sedvanliga cigarren :/ Savannah gjorde sin första piercing och vi hade både hundvalpar och igelkott bebisar. Vi hade en enomrt bra sommar i år. Vi hade tom 32 grader varmt i poolen, Jag har nog aldrig badat så mycket som jag gjorde i sommar. Men det behövdes, jag behövde få koppla av, njuta av det jag älskar sol och värme.

Detta bildspel kräver JavaScript.

September gjorde sitt intåg och med det Claudiu Gutu och Antony Quagliata! Oulu som jobbar på bra fick hit dom så det vara bara att packa väskorna igen och dra på zumba. Jag har ju varit ett stort fan av Cludiuo Gutu i flera år, jag har följt honom på youtube och haft jätte mycket av hans koreografier. Så det var en självklar sak att åka!!! Och inte blev det ju sämre av att jag fick komma upp på scenen och dansa med honom!!!

Helgen efter det så åkte vi till Stockholm för att fira Bejan som fyllde 60 år. Det var en riktigt mysig helg, shopping, fika på stan, ABBA museet och allt vad vi nu gjorde. Men roligt var det ❤

42208422_10156138034058978_1741401057168195584_n.jpg

Det var vi syrror, Savannah och Tomas som åkte för att överraska henne och överraskad blev hon. Det ar en riktigt mysig helg.

Hösten kom och med den höstens uppstart av ZUMBA GOLD, som slog rekord igen i deltagare, 57 stycken blev vi. Gold bara växer och växer. Det är ett hav av människor som följer mig, det är så härligt att se. Vi upptar hela Aspen hyllan. Den är ju lite ned krympt nu vilket inte alls är illa, det blev till det bättre, den var onödigt avlång 🙂 Mina deltagare börjar vara så modiga nu så de kommer rätt ofta upp på scenen med mig, vilket jag uppskattar, det är ju skit roligt när vi kan köra ihop 🙂

Strong by Zumba tog lite mer fart under hösten, vi var mellan 7-15 deltagare ett tag. Jag fick upp hoppet lite grann men det dalade igen :/ Men kul är det och uppskattat av dem som alltid kommer.

46482629_2136327259766141_2337468794739359744_n

Jag och Berit mäter krafter 🙂

Vår rödknäade tarantell dog oxå denna höst. Även om jag inte gillar spindlar så var det ju lite sorgeligt. Den var fin ändå. Den dog i ett av ömsen, så trist 😦

28377836_10155668250398978_6532136676825060_n

I November var vi i Kalix och hittade denna lilla parkering, så kan man ju oxå göra 🙂

45946927_10156242479263978_5969059708764422144_n

Päivi en av mina Zumba maniacs blev instruktör, hon är så super så får se vad hon tänker göra av det. Börjar hon hålla pass, jag vet att hon ställt sig in på Gold iallafall. Det kommer att bli super kul ❤

Vi hade en liten masterclass i slutet av November, jag Rellu och Rollo, den var uppskattad av alla. Och vi hade super kul!!! Det fanns även en anledning att vi skulle ha denna grej, Rellu behövde filma lite :O Med på bilden där jag ser ut som en slaktare 😀  är även Päivi, helgen efter detta blev hon själv ZIN ❤

Året avslutades med fester. Päivi fyllde ju även 50 år, att göra utbildningen var en present till henne själv. Hon hade även bjudning, vi var bjudna, roligt var det och super bra mat. Vi hade fest med Classic motormeet gänget, ett sista jam, masterclass och julfest med zumba gänget, julfest med jobbet och julfest med Fysioteket. Köpte en röd stickad klänning och den fick bli the blåsa på alla de senare festerna, CMM festen där hade jag en lite annan stil. Då var det mer klassisk klänning som gällde.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Avslutningen med Zumba Gold var som vanligt en super avslutning, det var Önske timme, vi körde många gamla godingar, vi hade en helt kanon avslutning, så bra vet jag inte om den varit någonsin! Jag fick en så fin blomma av dom och ett Päivi kort, hon gör dom själv. De är verkligen super fina hennes kort.

Jag fick fler blommor oxå. Lisen kom med en jätte fin blomma som tack för allt. Grannen Nina som tack för allt stöd och sen fick jag en tovad liten Mumin väska av syster yster Pian för att jag ställer upp och lyssnar och stöttar henne när hon behöver det. Sen fick jag en lykta full av godis av Minna, en tjej som flyttat upp hit från Stockholm för att jag hjälpt henne. Så jag kände mig riktigt uppskattad denna jul.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Anledningen att jag tidigare skrev Rellus sista jam var för att hon har sökt och blev uttagen till Finlands ZES!!! Så häftigt, jag är så glad för hennes skulle. Hon var verkligen värd det. Hon kan redan det administrativa med jobbet. Hon har ”hostat” så många av ZES:arna i flera år då hon bodde i Dubai. Så nu ska det bli så spännande att följa henne på hennes väg från ZJ till ZES och var det tar henne ❤

48365078_2176579592407574_8808784367099838464_n

Julhelgen firades lite här och där. Jag jobbade på förmiddagen och sen for vi till Annika med julmat och julklapps utdelning, sen hem till oss och fika. Juldagen for vi upp till mamma en sväng, hon är ju på korttids, Kalle kom oxå dit med sina syrror. Han är så dålig, stackars Kalle. Jobb den 26 och 27. den 28 var vi ut och åt på Flat Iron, jag och Danne hant äta en lite julmiddag hemma hos oss och Nyårs afton blev det Lei Lani och spel hemma hos oss. Vi for på Coops parkering, jag, Danne, Annika och Tomas för att kolla uppskjutningarna som var en besvikelse, 2 minuter, ett par stora poffs men sen var det inte så mycket mer. Efter det for vi hem, vi kollade tv och gick och la oss

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ja ett sista Body Combat pass hann vi oxå med förra torsdagen. Först körde jag Strong och sen direkt på Combat med Mailn och Nina i 90 minuter, så otroligt skönt och göra sig av med julmaten!
49128333_2193605834038283_5095621003237654528_o

Med det får jag äntligen avsluta denna årsblogg med alla foton och all text!!! Nu kan jag övergå till årets bloggande 🙂

Gott Nytt År och God fortsättning på det nya året ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jan 02, 2019 @ 22:35:06

  Tänk vad mycket händelser det rymmer i ett år ❤️ Tacksam att jag fått dela vissa saker med dig 🙋💃⭐ min älskade galenpanna 🙊 Du är verkligen en zumba Anna utan dess like 👍👍💪 Håller tummarna att dina planer? Blir exakt som du önskar 🙏
  Kram

  Svara

  • Anna
   Jan 04, 2019 @ 16:44:27

   Tack Nina, jag säger det samma, jag är så tacksam att jag har dig i mitt liv o delar mina galenskaper ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: