Sen kväll, tidigt uppe

Igår var vi och badade jag och Annika med Alicia, vi åkte till Torneå badhus. Det var riktigt roligt, vi var i ca 1 timme men med duschningar, tvätt, bastu och klä av och klä på så var vi ändå borta i mer än två timmar.

Klockan 15 var det dags för nästa äventyr, vi var på föreläsning i medicin hjulet och en liten trumresa med Monika. Härligt som vanligt. Jag upplevde konstiga saker denna gång, hörde folk som viskade, någon satt i ett hörn och prasslade, gungstolen jag tänkt ta var redan ”upptagen” kunde förnimma folk som satt under tjocka vadmals filtar. Det var en fransman med och han upplevde ett moln som lämnade honom och jag kände oxå att jag hade en massa luft som måste ut, blåsas ut. Då vet jag inte om jag halvsov, jag hörde trumman hela tiden??? Jag försökte öppna ögonen men det gick inte, jag försökte känna mig mer med i nuet men det gick inte. En gång kunde jag titta upp och såg en lång smal person stå bakom Monika. Efteråt kände jag mig som om någon dragit en piprensare igenom mina luftvägar men jag kunde för första gången på länge andas ordentligt. Jag var full av energi och började att ställa i ordning julmiddag när jag kom hem.

Vi kollade sen filmen om Utöya då Breivik sköt över 70 ungdomar! Den var över 2.5 timmar lång men den var så bra så det kändes inte att den var så lång. Så har ni inte sett den, se den, den är helt klart värd att se. Så vi var i säng runt 02 först!

Steg upp vid 08, det var ju tidigt med tanke på hur sent vi var uppe. Hann inte göra så mycket så ringde Dennis, han har jour och åkte på jobb. Alicia sov ännu så jag for dit och var barnvakt en stund. Hon steg upp rätt snabbt efter att Dennis farit. Men hon blev inte ledsen över att fammo var där, ingen mamma eller pappa. Alicia badat med fammo var det första hon sa. Vi har tittat barnprogram, tagit hand om hennes bebisar, ätit frulle och spelat och sjungit på hennes nya keyboard. Vi har sjungit Imse vimse spindel, Blinka lilla stjärna där, Hoppe hoppe hare och Pippi Långstrump. Fammo spelade och Alicia sjöng i mikrofonen.

Nu ska jag öva lite på tisdagens låt, jag ska iväg och fika med Monika och Maria. Och sen kommer Dennis och dom hit på middag 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: