Ut och käka

Vi var ut och åt igår släkten och jag. Vi for på Flat Iron som jag alltid tyckt varit bra. Allt började jätte bra, Alicia fick sin mat snabbt så hon slapp vänta….. ja det hade varit bra om inte vi fått vänta hur länge som helst på vår mat! Savannah och Dennis ville starta med nachos. Efter lång väntan så kom den. De såg ut som slagfält! Det var bara i kastat i en korg och det var hackad lök och jalapeños kastat över! Sen låg det två stora klickar yogurt över allt och vi ville ha smält ost till, det brukar ju komma bredvid som dippar….. nej den låg oxå över allt och den var allt annat än smält. När Savannah drog sin gaffel över den blev det ränder som blev kvar, Dennis lyfte sina chips med osten. Nä då blev jag sur och gick tillbaka, jag satte korgen på disken och sa att detta är allt annat än smält ost, det vill vi inte ha! Vi begärde in nytt till Savannah, Dennis käkade sitt och tyckte vi var kräsna 🙂 och allt ”klet” i burkar bredvid, jo det kom in nytt men yogurten var fortfarande över allt och då var smält osten helt plötsligt slut! Nu till vår mat, vi fick vänta över 1.5 timmar innan den kom, vilket är uruselt. Portionerna var jätte ojämna, jag fick jätte mycket strips medans andra fick pytte lite. Dennis begärde sötpotatis strips men fick country style. Allt serverades på ett papper (i en plåtkorg) som gick sönder när du skar och du åt av pappret, kanske man skulle ha dragit bort det jag vet inte!? Vi sa till om att det var lite strips till så dyra priser, vi skulle få in mer, det borde väl tagit ett par minuter men när vi ätit klart och de ännu inte kommit med varken de eller den extra colan vi bad om heller så bad vi dem behålla dom! När vi fick maten så säger tjejen att dippen kommer in när alla fått sitt, urkonstigt?? då hade vi ju väntat så länge så de som fått sina maträtter började ju äta, vi var ju svinhungriga! Då var syrran så sur så hon sa att det är bäst och komma in med dippen annars har man ju hunnit äta upp sin mat innan den kommer! Min hamburgare var helt ok och god, Dennis fick fel först, han skulle ha dubbla biffar men fick bara en, nå det rätades till snabbt, Tomas biff…. ja den nästan promenerade, på tallriken, den var helt rå, han kunde bara äta kanterna. Annikas var då bättre. Alex tror jag var rätt nöjd med sitt, Alva var missnöjd eftersom hon inte fick allt hon beställt! Marianne beställde en sallad som var svin dyr och inte speciellt fint upplagd heller, ingen dressing till den heller så det var knaprigt och torrt! Fast det kanske inte brukar vara dressing till salladen på finare ställen? Jag vet inte jag beställer ju aldrig det. Ja det kom en dressing men Dennis saknade sin aioli, Marianne trodde att det kanske var hans så hon gav den till honom.

Så synd att det blev så för jag ville överraska och bjuda, Annika för att hon hjälper mig med mina papper och Tomas för att han svetsade min bil, Marianne, Dennis, Mathilda och Alicia och förstås Danne och Savannah för att jag jämt är borta hemifrån. Jag har så dåligt samvete för Alicia oxå, fammo är alltid på väg någonstans. Jag ville kompensera litegrann iallfall och så blev det så där! Så ska ni dit så då vet ni, lång vänte tid och var TYDLIG med hur ni vill ha allt. De måste bytt kock, eller så hade han en väldigt dålig dag! För det där var allt annat än bra!!!! Vi hade tänk boka in oss på Nyår dit men det skiter vi i! Rasmus ville inte dit överhuvudtaget, han gick på MAX och tur var ju att han inte var med för han hade blivit så förbannad så han hade gått ut!

Idag ska jag och Annika och bada med Alicia i Torneå på badhuset. Det ska bli kul, sen tänkte jag och Danne att vi far på PMU så då får hon hänga med dit. Jag tänkte rå om henne några timmar. Det blir mysigt ❤ Sen tänkte jag gå igenom nya låten lite grann. Jag har börjat med den så det blir bara att öva lite idag.

Varmt, det är 0 grader ute, det tom regnar lite. Så när det här fryser så blir det snor överallt. Nu ska jag vidare, in på fb och sen packa väskan. Alicia kommer om en timme 🙂

Be safe out there

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: