Feeling good

Yes vilken känsla igår efter all träning. Första gången på riktigt länge så fick jag göra en redig lång körare. Först mitt eget, Strong by zumba, det gick bra, några tabbar men jag kunde räta till dom snabbt. Det nya blocket gick oxå kanon. Jag hann inte än riktigt med att visa alternativen, men det kommer när jag själv blir säkrare på blocket. Det gäller att ha kolla på alla och var de är i sin träning. Men jag hann ner på golvet några svängar för att pusha på mina deltagare. Efter SbZ körde vi 1.5 timmar BODYCOMBAT men vår hemvändare Malin Widmark (Haara) och vår egen Nina Mukka, så jäkla kul, det har som blivit en tradition när Malin kommer hit att köra med oss 🙂 ❤

20181227_203223.jpg

Gänget från igår. Men vi som körde dubbelt var jag och Annikorna, det finns två, syrran och Annika Hassledal. Men jag tror Annika H hann smita innan bilden togs!!

Jag är ledig idag, så skönt, så det blir till att slappa, vi ska ut och äta idag på Flat Iron med Annika och Tomas, Marianne och jag hoppas Dennis och Mathilda oxå kan komma. Men fram till det tänkte jag inte göra många knop. Jag tänkte bara ta det lugnt, njuta av livet en dag iallafall. Kanske vi kan fara ut och grilla någonstans imorgon med ungarna…. eller va fan, det är de väl för stora för nu! Kan ni tänka er två tonåringar utan täckbyxor, ordentliga skor eller mössa och vantar ute i naturen grillandes på en korv!!? De kommer ju tappa mobben i elden, för den MÅSTE ju vara framme överallt!!! Ja ja vår se vad vi kan hitta på imorgon då. Eller nu vet jag, jag ber jag Dennis komma med Alicia till mig så kan jag vara med henne några timmar så de får ta igen sig lite. Hon sover inte så bra så de hinner sällan vila. Ja det ska jag säga till dom. Jag tar henne och far och rantar runt med henne en stund istället 🙂 Vi kan gå ut med Roffe på promenad en sväng oxå. Fast Alicias favvo är ju Larry eller La som hon säger, kanske vi tar Larry och går ner på stranden och busar 🙂 Japp då var morgon dagen planerad…. hoppas jag då bara får vara med henne så de inte planerat nått annat.

Minus 6 grader när jag steg upp, det är riktigt julsnö ute, fluffig och ligger på träden så grenarna är snötunga. Turisterna som varit här uppe har fått se en riktigt härlig miljö med tomte, renar, snö och bara några minus grader så man kan vara ute. Det är riktigt härligt ute nu, det tycker även jag som inte gillar vinter!

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Dec 28, 2018 @ 11:47:37

    Skönt med en ledig dag 😍 njut av att bara vara

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: