Nervööös

Jobbade igår, 12-22 var passet, idag det samma men med skillnaden att jag har tjänstledigt halva passet pga eget företagande. Egentligen skulle jag behöva vara ledig mer återhämtningens skull och för att hinna träna mitt pass som jag skulle vilja hinna varenda gång. Men det går inte pga ekonomin. Jag vill inte att zumban ska bli ett måste, jag måste få deltagare, jag måste få pass för att jag behöver pengarna. Då tar det bort glädjen från zumban, då blir just ett måste! Jag tänker att jag kör på så länge det går, så länge jag orkar. Jag tar tillfälligt mer tjänstledighet då det behövs. Sen får vi se hur det blir.

Hur mår kroppen då av att köra på så här? Jobbar jag inte så är jag och håller pass på kvällarna, ibland visa förmiddagar oxå och som nu på måndagar kommer jag att ha dubbla Gold pass. Jo den håller faktiskt rätt bra, lite små krämpor här och där. Knäna bråkar men de har de gjort i så många år så jag vet hur jag ska hantera det för att fixa att hålla pass. Jag kan helt enkelt inte göra visa övningar och tar helt sonika bort dom från låtar och ersätter dom med annat. På strong går det inte att göra så men när det kommer vilket det nu sällan gör tex djupa squats så går jag inte så djupt men jag kör ner deltagarna. Det är mer hur psyket håller som man kan diskutera. Ja det kan vara jobbigt att ständigt vara på jakt efter nya låtar, ständigt vara uppdaterad, ständigt jobba med låtar, ständigt vara i zumba mode. Inför varje uppstart är det mycket som ska göras, nya låt listor ska helt snickras ihop, övas, skrivas, dansas. Behövs de Goldifieras ännu mer? Jag hinner inte med familjen på det sätt jag skulle vilja, jag har ju barnbarn tex. Men å andra sidan så är jag ju hemma lite mer på kvällarna, jag kommer ju hem tidigare när jag är tjänstledig och på pass än vad jag skulle gjort annars. Men varje vecko kväll är upptagen av något förutom fredag, om jag då inte jobbar. Så det är väl det som jag kan känna blir jobbigt. Att jag inte är tillgänglig. Men då försöker jag ta Alicia så fort de behöver bara jag kan.

Ja men faaaan!!! Ni kom jag på det, det har kliat på min mage igen i några veckor och jag har funderat vad tusan det är!! I natt vaknade jag oxå av att det kliade som bara den. Precis nu kom jag på det. Jag har ätit mandariner i massor nu i december och jag tål inte riktigt dom. Det går om jag bara äter någon här och där. Men i år har det blivit mängder igen. Jag kan inte dricka för mycket apelsin juice heller. Jag reagera bara med att det börjar klia på magen och jag kan få utslag där ingen annanstans. Ja ja så då är det bara att dra ner konsumtionen på dom.

Nu till varför jag känner mig nervös! Jag tar in nya blocket i Strong idag, och jag vete fan om jag är helt redo än. Jo jag kan koreografin, det är inte det men pallar jag!!!!? Det är tufft och jag ger alltid eller oftast järnet själv iallafall under nya block för att visa deltagarna. Ändå vet jag att jag pallar men första gången är alltid lite spännande! Och gör jag fel nånstans så vet ju inte det att oj det där gick galet, de hänger bara på 🙂 Jag behöver inte köra de andra blocken alls men just det nya och cooldown, början av den är jag lite osäker på än, det gäller att få den att stämma. Så innan jobbet idag så får jag gå igenom det nya ordentligt. Men nu har jag fått en knuta i skuldran som gör ont som fan, men sånt brukar släppa bara jag kommer igång.

Här 0.36 in i videon är det jag oroar mig för, det var i den jag tror skadade ena axeln eller skuldran, den är rätt påfrestande på dom. Men så jäkla rolig

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: