Den kom och den gick

Julafton kom och gick. Jobbade på morgonen, kom hem duschade och så packade vi bilen och for till Annika. Det var riktigt mysigt där. vi kollade Kalle, sen åt vi och tomten kom strax innan 18. Efteråt var det dags att dricka kaffe och fika och sen bar det iväg hem, våra ungar var helt slut i skallen. Det är ju mkt för dom som inte kan sortera bort ljud, ljus, lukter ja allt runt i kring och koncentrera sig på rätt saker osv. Rasmus var så trött så han gick raka spåret och la sig när vi kom hem. Sur och arg var han och då vet jag inte riktigt varför, var det bara för att han var trött eller? Men det är ingen idé att ta upp nån diskussion allt eskalerar bara då. Men vad som blir jobbigt är att han vänder hela sin ilska mot mig, jag behöver inte ens säga något. Som igår, jag knackade på i hans rum, jag behövde en grej därifrån och grejerna flög genast. Det tar psykiskt på en när jag alltid är den som får ta skiten.

Detta bildspel kräver JavaScript.

En annan grej som är jobbig i denna familj är att allas klockor skriker här på morgonen eller ja inte Rasmus faktiskt men Dannes klocka gapar i källaren och Savannahs i hennes rum och INGEN stiger upp!!!! Det gör mig vansinnig!!! Jag måste alltid ta hänsyn till dem men de behöver aldrig ta hänsyn till mig.. Jag ska alltid förstå dem och att de inte fixar det ena och det andra men de behöver aldrig förstå mig. Ingen av dem ägnar en tanker åt hur jag kanske orkar med eller inte. Ibland känns det som om jag håller på att explodera inifrån!

Usch vad man har ätit!!! Helt otroligt och på Torsdag ska jag köra nya blocket i SbZ och det är en övning där jag inte ännu känner att jag har kläm på men jag ska köra den idag mycket så kommer det nog. Det är det att man måste använda axlarna jätte mycket och jag har ont i den ena just nu och röven känns som om den väger hundra kilo! Nåväl för köra den idag i massor!

401100-cute-minion-quotes

Ja ja nu ska jag ta tag i dagen, göra mig redo för nästa äventyr för om lite mer om en timme åker vi uppåt till mamma. Hon är ju på korttids, Kalle är inte i den konditionen så han kan ta hand om henne just nu. Så vi tar med oss fika och far upp till henne, vi är 26 stycken tror jag 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: